Υποστηρίζουμε τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Υποστηρίζουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό.

Το όνειρο του 10χρονου Ανδρέα έγινε πραγματικότητα και σήμερα ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας αναγνωριστεί διεθνώς, με όραμα: το Χαμόγελο κάθε παιδιού, υλοποιεί πανελλαδικά, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά.

   

   

   

  Μέχρι σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει στηρίξει περισσότερα από 1.800.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, Παιδιά θύματα Εξαφάνισης, Παιδιά με προβλήματα Υγείας, Παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας, έχουν βρει λύση.

  Ο Οργανισμός στελεχώνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με την πολύτιμη υποστήριξη εθελοντών, ενώ στηρίζεται στους πολίτες και τις εταιρείες, οι οποίοι εμπιστευόμενοι το έργο του, το στηρίζουν έμπρακτα μέσω δωρεών και χορηγιών.

  Τα οικονομικά στοιχεία, τα οποία και δημοσιοποιούνται, ελέγχονται από το Διεθνές Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Ernst and Young.

  Έχουμε στηρίξει πάνω από 1.800.000 παιδιά και τις οικογένειές τους

  Image

  Φροντίδα. Ισότητα. Αξιοπρέπεια. Αγάπη. Ανιδιοτέλεια. Ευελιξία. Πρωτοπορία. Σεβασμός. Συμμετοχή. Συνέπεια. Συνεργασία.

  Όραμα

  Το χαμόγελο του κάθε παιδιού

  Αποστολή

  - Πανελλαδικά
  - 365 ημέρες το χρόνο
  - 24 ώρες την ημέρα

  Δράσεις σε συνεργασία με το Hair Community Greece

  To Hair Community Greece υποστηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνοντας ενέργειες, δράσεις και δωρεές, δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες Κομμωτές να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια για κάθε παιδί που μας έχει ανάγκη.

  100 κουμπαράδες για χιλιάδες χαμόγελα

  100 κουμπαράδες για χιλιάδες χαμόγελα

  Τοποθέτησε ένα κουμπαρά στο κομμωτήριο σου

  Προσφορά με απόδοση ποσού ή ποσοστού

  Προσφορά με απόδοση ποσού ή ποσοστού

  Προϊοντική ενέργεια, συνδέοντας υπηρεσίες με δωρεές στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

  Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης

  Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης

  6 ετήσιες δράσεις για συλλογή ειδών 1ης ανάγκης

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΚΟΠΟΙ & ΑΝΑΓΚΕΣ

  Image

  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί να συμμετέχετε και φέτος, στη Λαχειοφόρο Αγορά που πραγματοποιεί από τις 17 Μαρτίου 2023, στηρίζοντας το έργο και τις υπηρεσίες του και σκορπίζοντας Χιλιάδες χαμόγελα.

  Αποκτήστε τους λαχνούς, τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, δωρίστε τους στην οικογένεια ή στους αγαπημένους σας, ακόμα και στους συνεργάτες σας, και προσφέρετε με αυτό τον τρόπο διπλά Χαμόγελα. Με την αγορά ενός λαχνού, ενισχύετε το εξειδικευμένο έργο του Οργανισμού και τα χιλιάδες παιδιά που υποστηρίζει ολιστικά, ενώ παράλληλα λαμβάνετε μέρος στη μεγάλη κλήρωση για εντυπωσιακά δώρα.

  Τα δώρα της Λαχειοφόρου, όπως κάθε χρονιά, είναι πολλά και πλούσια, για κάθε προτίμηση και ενδιαφέρον και είναι ευγενική προσφορά εταιρειών. Το πρώτο, μεγάλο δώρο, ένα TOYOTA YARIS 1.5P και ακολουθούν, επίσης μεγάλα δώρα!