Theodore Ikonomakis

Ikonomakis Theodore
Ikonomakis TheodoreHair Expertth@ikonomakis.gr
τηλ.: 211 800 4132
Ξεκινήσαμε να δημιουργούμε στον κόσμο της ομορφιάς των μαλλιών κάθε γυναίκας και κάθε άντρα το 1983, όταν δημιουργήθηκε το πρώτο κομμωτήριο της οικογένειας Οικονομάκη στον Πειραιά.
Από το 1997 μέχρι και σήμερα το κομμωτήριο Ikonomakis παρέχει εξαιρετικά επαγγελματικά και υψηλά πρότυπα εργασίας και υπηρεσιών. Tο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνικές και εργαλεία για το σχεδιασμό και τη δημιουργία μοναδικών εικόνων. Το Βrand Ιkonomakis, αναγνωρίζεται παγκοσμίως για τη συνεχή προσπάθειά του να αναβαθμίσει την τέχνη της κομμωτικής.
 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
2000 – 2004 toni & guy london [advanced hair styling techniquesCollection courses] 
2005 – 2006 saks london [advanced hair styling techniquesHair Styling/Stylist and Hair Design]
2005 – 2005 Visagisme Total Look 2005 [VisagismeFace and Total look analysis]
2000 – 2004 Vidal Sasoon London [advanced hair styling techniquesHair Styling/Stylist and Hair Design]
 
ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 Διαδικτυακή παρουσία:
- Το 2009 ξεκινήσαμε, πρώτοι στον κλάδο μας, το κανάλι μας «ΙΚΟΝΟΜΑΚΙS HAIR & BEAUTY EXPERTS» στο Youtube, το οποίο παρακολουθεί ένα mixed κοινό 24.600 ατόμων, τόσο Β2Β όσο και Β2C.
- Διαθέτουμε ένα από τα μεγαλύτερα e-shops αυτή τη στιγμή στην κομμωτηριακή αγορά, το οποίο δεν είναι price oriented, καθώς πουλάει με βάση το content και όχι την τιμή, με φανατικό κοινό.
- Έχουμε δημιουργήσει ένα Instagram account, με 31.700 followers, το οποίο απευθύνεται ως επί το πλείστον σε καταναλωτές αλλά και επαγγελματίες, με motivation και inspiration.
- Στον κόσμο του Facebook έχουμε δημιουργήσει την κλειστή ομάδα «Hair Community Greece», 3.900+ μελών, η οποία είναι αμιγώς επαγγελματική, με μέλη σπουδαστές, αποφοίτους, επαγγελματίες κομμωτές και στελέχη εταιρειών που επιθυμούν να δείξουν τη δουλειά τους σε πιο κλειστό κύκλο, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να μιλάνε για τιμολογήσεις, για καυτά θέματα του κλάδου και για συγκεκριμένα προϊόντα τα οποία αφορούν τους κομμωτές, την εξέλιξή τους, την ανάπτυξη εταιρειών και την προβολή προϊόντων.
Προάγει τις αξίες, το ήθος και την ελευθερία λόγου που αντιπροσωπεύουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον όρο κοινότητα, εμπνέοντας ως Pro influencers τους συναδέλφους μας, καθώς εκεί συμπεριλαμβάνονται επαγγελματίες όλης της δυναμικής της αγοράς (μικρά, μεσαία, μεγάλα κομμωτήρια) και πελάτες όλων των εταιρειών. Έχουμε δημιουργήσει επίσης ένα page που διαθέτει και πάλι B2B και Β2C mixed κοινό -το μεγαλύτερο κοινό αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα σε κομμωτήρια, το «ikonomakis hair & beauty experts».
 
ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
Hairstyling , Hair Photo Shooting , Face Metrics Analysis
 
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ
- Face Metrics Pro
- The Digital Hair Experts 
- Hair Community Greece Platform
- Donate Hair Donate Love