Δυναμική παρουσία της L’Oréal Hellas στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023

Η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director LOréal Hellas, και η κα Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια LOréal Professional Products συμμετείχαν στο Inclusivity Lounge
της
Women On Top

Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2023. H L’Oréal Hellas, πιστή στη δέσμευσή της στις αξίες της ισότητας και της συμπερίληψης, υποστήριξε το Inclusivity Lounge που διοργανώθηκε από την Women On Top στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, συμβάλλοντας ενεργά σε έναν ουσιαστικό διάλογο για θέματα έμφυλης ισότητας και συμπερίληψης.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, η κα Δήμητρα Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director L’Oréal Hellas και η κα Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια L’Oréal Professional Products συμμετείχαν στο Inclusivity Lounge «Health in Unequal Times» και μίλησαν για τις αξίες της Ισότητας, της Διαφορετικότητας και της Συμπερίληψης στο εταιρικό περιβάλλον.

Φέτος, για πρώτη φορά, το Inclusivity Lounge πλαισιώθηκε από την παράλληλη εκδήλωση StandUp Αgainst Street Harassment από την L’Oreal Paris. Ένα εργαστήριο που διοργάνωσε η W.I.N Hellas και αφορά στην προστασία ενάντια στην παρενόχληση  στον δημόσιο χώρο. Το εργαστήριο παρουσίασαν η κα Νίκη Μάντσιου, Υπεύθυνη Οργάνωσης & Προγράμματος και η κα Βασιλική Λιάφου, ψυχολόγος & Επικεφαλής της Επιστημονικής Ομάδας του Οργανισμού.

To Workshop άνοιξε με συζήτηση η κα Δήμητρα Πετρίδη, αναφερόμενη στις αξίες της διαφορετικότητας και της συμπεριληπτικότητας που βρίσκονται στον πυρήνα της κουλτούρας της L’Oréal, τονίζοντας παράλληλα ότι ξεκινούν από την ηγεσία της εταιρείας και τους ανθρώπους της.

“Στη L’Oréal, εδώ και πάνω από έναν αιώνα, είμαστε αφοσιωμένοι σε μία και μόνο αποστολή, να δημιουργούμε την ομορφιά που κινεί τον κόσμο. Η ομορφιά δεν έχει να κάνει απλώς με μια ωραία εμφάνιση αλλά αποτελεί μια κινητήριο δύναμη. Ως παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο της ομορφιάς, γνωρίζουμε πως ό,τι κάνουμε μπορεί να έχει ουσιαστικό αντίκτυπο. Γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την L’Oréal, να θέτει στο επίκεντρο της συζήτησης αυτά τα θέματα, λειτουργώντας ως πρότυπο τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.”

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις εσωτερικές δράσεις που πραγματοποιεί η L’Oréal Hellas, συντονίζοντας τακτικές εκπαιδεύσεις διευθυντικών στελεχών, υπευθύνων διαχείρισης ομάδων και  νέων εργαζομένων της στην συμπεριληπτική κουλτούρα. Επιπλέον, τόνισε την πολυσχιδή δράση των brands της L’Oréal Hellas και τα πολυάριθμα προγράμματα που πραγματοποιεί με στόχο, ένα ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα.

Η κα Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια L’Oréal Professional Products συμμετείχε με τη Μαρίνα Οικονόμου-Λαλιώτη, Ομότιμη Καθηγήτρια Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο πάνελ: «Γυναίκες & Ψυχική Υγεία: Το μεταβαλλόμενο παζλ». Τη συζήτηση συντόνισε η κα Στέλλα Κάσδαγλη, συνιδρύτρια του Women On Top.

Η κα Κοράλη υπογράμμισε την ουσιαστική επίδραση που έχει η φροντίδα και η περιποίηση στην ψυχική υγεία, τόσο για τους επαγγελματίες της ομορφιάς που την προσφέρουν, όσο και για αυτούς που την αποδέχονται. Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε σε δύο σημαντικές δράσεις, στην πρωτοβουλία του Κοινωνικού Κομμωτηρίου που δίνει πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες περιποίησης σε ευάλωτες ομάδες ανθρώπων, χωρίς διαχωρισμούς, καθώς και στο πρόγραμμα Head Up που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και ενδυνάμωση της κομμωτικής κοινότητας για τα θέματα ψυχικής υγείας.

«Η ομορφιά, με την έννοια της φροντίδας και της περιποίησης, είναι εξαιρετικά σημαντική για την ψυχική υγεία. Όταν αφηνόμαστε στα χέρια ενός επαγγελματία του κλάδου της ομορφιάς, όπως ένας κομμωτής, αισθανόμαστε την αποδοχή και το σεβασμό στη μοναδικότητα. Η επαφή και η σύνδεση μέσα από αυτή τη φροντίδα, ενδυναμώνει. Γι’ αυτό στη L’Oréal Professional Products πιστεύουμε ότι η πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες ομορφιάς δεν είναι πολυτέλεια αλλά δικαίωμα για κάθε άνθρωπο».

Σχετικά με την L’Oréal

Για περισσότερα από 110 χρόνια, η L’Oréal η κορυφαία εταιρεία ομορφιάς στον κόσμο, έχει αφοσιωθεί σε ένα μόνο πράγμα: την εκπλήρωση των προσδοκιών ομορφιάς των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. Ο σκοπός μας – να δημιουργήσουμε την ομορφιά που κινεί τον κόσμο – ορίζει την προσέγγισή μας στην ομορφιά χωρίς αποκλεισμούς, ηθική, γενναιόδωρη και αφοσιωμένη στην κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Με το ευρύ μας χαρτοφυλάκιο 36 διεθνών εμπορικών σημάτων και τις φιλόδοξες δεσμεύσεις αειφορίας στο πρόγραμμα L’Oréal For The Future, προσφέρουμε σε κάθε άτομο σε όλο τον κόσμο ό,τι καλύτερο όσον αφορά στην ποιότητα, στην αποτελεσματικότητα, στην ασφάλεια, στην ειλικρίνεια και στην υπευθυνότητα, ενώ γιορτάζουμε την ομορφιά στην απέραντη πολλαπλότητα της.

Με 87.400 αφοσιωμένους εργαζομένους, ισορροπημένο γεωγραφικό αποτύπωμα και πωλήσεις σε όλα τα δίκτυα διανομής (e-commerce, μαζική αγορά, πολυκαταστήματα, φαρμακεία, κομμωτήρια, καταστήματα λιανικού εμπορίου αφορολογήτων ειδών) το 2022  ο Όμιλος πραγματοποίησε πωλήσεις ύψους 38,26 δισ. ευρώ. Με 20 ερευνητικά κέντρα σε 11 χώρες σε όλο τον κόσμο, μια αφοσιωμένη ομάδα Έρευνας και Καινοτομίας αποτελούμενη από 4.000 επιστήμονες και περισσότερους από 5.500 επαγγελματίες της τεχνολογίας, η L’Oréal επικεντρώνεται στην εφεύρεση του μέλλοντος της ομορφιάς και να καταστεί υπερδύναμη στο χώρο του Beauty Tech.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.loreal.com/en/mediaroom.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

L’Oréal Hellas                                             

Δήμητρα Πετρίδη – Corporate Affairs & Engagement Director   
Τηλ: (+30) 210 61 88 579 
dimitra.petridi@loreal.com                                           

1ο “Olympic Day Park”

 Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα ο νέος Ολυμπιακός Θεσμός, γνωστός ως “Olympic Day Park”, με απόλυτη επιτυχία, κερδίζοντας τις καρδιές τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων. Η εκδήλωση λάμβανε χώρα στο περιβάλλον του Περιβαλλοντικού Πάρκου ΦΟ.Δ.Σ.Α. Κ.Μακεδονίας και προσέφερε σε παιδιά και γονείς την ευκαιρία να εξοικειωθούν με διάφορα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά αθλήματα, όπως η Ρυθμική Γυμναστική, το Cheerleading, το Στίβο, το ΤάεΚβοντο, το Πινγκ-Πονγκ, το Τζούντο, το Goalball, και η Άρση Βαρών σε Πάγκο. Επίσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παίξουν Σκάκι, να μάθουν για την Ολυμπιακή ιστορία και να εξοικειωθούν με τις Ολυμπιακές αξίες, καθώς και να συμμετάσχουν σε κινητικά παιχνίδια και να ενημερωθούν για την ανακύκλωση, ενώ απόλαυσαν μουσικές από όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση παρουσιάστηκε από τον δημοφιλή παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό Γιάννη Σερβετά, ο οποίος με την ενεργή συμμετοχή του μάγεψε το κοινό και τα παιδιά, τους καλωσορίζοντας στον μαγικό κόσμο του Ολυμπισμού και του αθλητισμού. Στο τέλος της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε κλήρωση και απονομή δώρων σε πέντε τυχερές οικογένειες, χάρη στην υποστήριξη της Εταιρείας Κωτσόβολος, του χορηγού του “Olympic Day Run” 2023, και του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Το “Olympic Day Park” προσφέρει ένα ενδιαφέρον ταξίδι στον κόσμο του Ολυμπισμού, προσφέροντας κίνηση, δράση, παιχνίδι, ανακάλυψη και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια. Αυτό το καινοτόμο φεστιβάλ πολιτισμού και αθλητισμού ακολουθεί τα πρότυπα της Ολυμπιακής Ατζέντας της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) για την προώθηση των Ολυμπιακών αξιών και πραγματοποιείται ως παράλληλη εκδήλωση του “Olympic Day Run” Greece, του Επίσημου Ολυμπιακού Αγώνα Δρόμου που έχει καθιερωθεί από τη ΔΟΕ για τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας 2023.

Ηχηρή παρουσία έδωσαν οι χορηγοί του 6ου “Olympic Day Run” Greece, η Εταιρεία Κωτσόβολος (Χρυσός Χορηγός) ο κ. Γιάννης Βασιλειάδης της ΚΥΑΝΑ. (Χορηγός) καθώς και το PLUS RADIO (Χορηγός Επικοινωνίας) που ανέλαβε και την μουσική κάλυψη της εκδήλωσης.

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς και το γιόρτασε… «βγαίνοντας έξω»!

Αθήνα, 21 Σεπτεμβρίου 2023. Την περασμένη εβδομάδα το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Δήμου Αθηναίων έγινε υπαίθριο για μια μέρα, γιορτάζοντας την αξία του εθελοντισμού, της φροντίδας και της συμμετοχικότητας, σε μια ανοιχτή γιορτή στο Θησείο, που διοργάνωσε το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δ. Αθηναίων.

Τη δράση υποστήριξε ο Κλάδος Επαγγελματικών Προϊόντων LOréal Hellas (LOréal Professional Products), μαζί με περισσότερους από 20 εθελοντές κομμωτές που φρόντισαν άστεγους και άπορους ανθρώπους, με ελάχιστη ή μηδαμινή πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες περιποίησης.

Με σταθερή αποστολή να αναβαθμίζει συνεχώς τον κομμωτικό κλάδο και να αναδεικνύει την προσφορά του στην κοινωνία, ο Κλάδος Επαγγελματικών Προϊόντων L’Oréal Hellas (L’Oréal Professional Products) αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την ιδέα των Κοινωνικών Κομμωτηρίων.  Από το πρώτο Κοινωνικό Κομμωτήριο στον Δ. Αθηναίων, τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας,  και στη συνέχεια στον Δ. Χανίων,  οι άνθρωποι της L’Oréal Professional Products υποστηρίζουν  την επέκταση του θεσμού του Κοινωνικού Κομμωτηρίου, προσφέροντας στους Δήμους που το επιθυμούν τον κατάλληλο εξοπλισμό και προϊόντα και ενεργοποιώντας την κομμωτική κοινότητα να συμμετέχει δημιουργώντας μια αλυσίδα αγάπης και ουσιαστικής αλληλεγγύης.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που το πρώτο Κοινωνικό Κομμωτήριο της χώρας μας, στο οποίο συμβάλουμε με τη χορηγία μας, συμπληρώνει ήδη δύο χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και προσφοράς.  Είμαστε επίσης χαρούμενοι που το επιτυχημένο παράδειγμά του έχει κινητοποιήσει και άλλους δήμους να υιοθετήσουν τον θεσμό των Κοινωνικών Κομμωτηρίων, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο ένα μήνυμα αποδοχής και συμπερίληψης. Για εμάς, η πρόσβαση στην ομορφιά δεν είναι πολυτέλεια, αλλά βασικό δικαίωμα για κάθε άνθρωπο, για λόγους προσωπικής υγιεινής και αξιοπρέπειας. Η γιορτή αυτή δείχνει ότι τα Κοινωνικά Κομμωτήρια δεν είναι απλά οι χώροι και τα προϊόντα, αλλά οι άνθρωποι. Όλοι οι επαγγελματίες της ομορφιάς που μας φροντίζουν, χαρίζοντας το πολύτιμο δώρο της αποδοχής και της αυτοπεποίθησης.», αναφέρει η Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια LOréal Professional Products.

«Το έργο του εθελοντισμού κρίνεται από τα δημιουργικά αποτελέσματά του και την αναβάθμιση και ανάταση που προσφέρει. Και το Κοινωνικό Κομμωτήριο αυτόν τον σκοπό εξυπηρετεί. Χαρίζει χαμόγελα και αυτοπεποίθηση σε κάθε άνθρωπο που περνά το κατώφλι του, και με αυτή τη συμβολική δράση στο Θησείο οι υπηρεσίες ήρθαν ακόμη πιο κοντά στους πολίτες που στηρίζουμε, στέλνοντας μήνυμα ότι η πόρτα της φροντίδας και της ομορφιάς είναι ανοιχτή για όλους», αναφέρει σε δήλωση της η Πρόεδρος Κ.Υ.Α.Δ.Α. Μελίνα Δασκαλάκη.

Υπό τις μελωδίες του Αθήνα 9,84, οι ωφελούμενοι είχαν την ευκαιρία, εκτός από κούρεμα και χτένισμα, να απολαύσουν ένα ζεστό μπάνιο και καθαρά ρούχα στο ειδικό Van της ΜΚΟ IMMORTALITING που συμμετείχε στον εορτασμό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

L’Oréal Professional Products                                      ΙΚΟΝ Fleishman Hillard

Μαρίνα Ζαμζάρα                                                                Μαρία Αρναουτάκη

Communication & Social Media Specialist                    Account Manager

Τηλ: (+30) 210 61 88 617                                                   Τηλ:(+30)2106784362

marina.zamzara@loreal.com                                            marnaoutaki@ikon.bbdogroup.gr

«Η ΚΥΑΝΑ δωρίζει στην TAXIWAY 3 απινιδωτές»

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η πρώτη παρουσίαση απινιδωτών τους οποίους δώρισε η εταιρία KYANA στην Taxiway. Αυτή η πρωτοποριακή συνεργασία σηματοδοτεί ένα νέο βήμα προς την ασφάλεια των πολιτών και των επισκεπτών της πόλης.

Γιάννης Βασιλειάδης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον πρόεδρο της TAXIWAY, Θεόδωρο Σταυρίδη και την Βούλα Πατουλίδου, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο Θεσσαλονίκης. 

Το ανθρώπινο δυναμικό της Taxiway, υπό την ηγεσία του προέδρου της εταιρίας, κ. Θεόδωρου Σταυρίδη, πλέον διαθέτει τρία επανδρωμένα ταξί εξοπλισμένα με απινιδωτές. Τα ταξί αυτά θα είναι διαθέσιμα ανά πάσα ώρα και στιγμή για να παρέχουν άμεση αντιμετώπιση σε περιπτώσεις αναγκαίας ιατρικής πρώτης βοήθειας.

Οι πιστοποιημένοι διασώστες που θα οδηγούν τα αυτοκίνητα, έχουν υποβληθεί σε εκπαίδευση στη χρήση απινιδωτών και είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Αυτό αποτελεί μια ακόμα πρωτοβουλία της εταιρίας Taxiway για την προαγωγή της δημόσιας υγείας και την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών.

Γιάννης Βασιλειάδης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον πρόεδρο της TAXIWAY, Θεόδωρο Σταυρίδη, Χάρης Κοσκινίδης, αυτοκινιτιστής-διασώστης

Η εταιρία KYANA είναι υπερήφανη που συμβάλλει σε αυτό το επιτυχημένο εγχείρημα και παρακολουθεί με ενδιαφέρον τη συνεχή ανάπτυξη της πρωτοβουλίας. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία αυτή θα έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινότητα της Θεσσαλονίκης και θα προσφέρει ασφάλεια και ανακούφιση στους πολίτες της πόλης.

Γιάννης Βασιλειάδης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον πρόεδρο του οδοντιατρικού συλλόγου, Γιάννη Δεβλιώτη

Τώρα το haircgtv και σε app!!

Επιστρέψαμε ανανεωμένοι 🥰 και στα σημαντικά νέα είναι το λανσάρισμα μας για τις ANDROID και iOS 📲 συσκευές σας!

Πλέον μπορείς να έχεις όλες μας τις παρουσιάσεις στο κινητό σου, με ένα μόνο κλικ. 🎬

Ένα μεγάλο update είναι ότι όλα τα μέλη με ενεργές συνδρομές έχουν μια κλειστή κοινότητα επικοινωνίας!

 • Γίνε μέλος της κλειστής κοινότητας
 • Παρακολούθησε λανσαρίσματα κορυφαίων εταιρειών
 • Εκπαιδεύσου από τα σεμινάρια των instructors του haircgtv
 • Παρακολούθησε όλες τις live παρουσιάσεις τη στιγμή που συμβαίνουν
 • Ενημερώσου για τα επόμενα live που είναι προγραμματισμένα

Που θα μας βρεις;

Κάνε download για Android εδώ: https://bit.ly/3Rc0Riv

Κάνε download για iOS εδώ: https://apple.co/44Cgjr6

Ακολούθησέ μας στο Instagram https://www.instagram.com/haircgtv/
Διάβασε όλα τα νέα και τα άρθρα της ελληνικής κοινότητας κομμωτών – Hair Community Greece εδώ https://haircg.tv/

#haireducation #haircgtv #haircommunitygreece

STYLE & COLOUR TROPHY 2023- Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!

Σχεδιάζοντας το μέλλον των μαλλιών: η L’Oréal Professionnel ανακοινώνει το θέμα του Style & Color Trophy για το 2023: Meta-morphosis.

Η L’Oréal Professionnel επαναπροσδιορίζει για άλλη μια φορά τον εμβληματικό διαγωνισμό της και μπαίνει πιο βαθιά στο metaverse με νέο θέμα –Meta-morphosis– αλλά και νέο βραβείο για τους CGI artists.

Η L’Oréal Professionnel, η κορυφαία επαγγελματική μάρκα μαλλιών που από το 1909 συμβάλλει στην ανάπτυξη του κλάδου της κομμωτικής, ανακοινώνει το Style & Colour Trophy 2023 με θέμα Meta-morphosis προσκαλώντας επαγγελματίες κομμωτές & CGI artists (3D designers) να παρουσιάσουν τα looks τους τόσο στον πραγματικό όσο και στον εικονικό κόσμο.

Το θέμα «Meta-morphosis» υποδηλώνει μια πραγματική μεταμόρφωση και αντανακλά τη δέσμευση της μάρκας να αναδείξει τη δημιουργικότητα των σχεδόν 25.000 κομμωτών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Η επιλογή αυτού του θέματος συνάδει πλήρως με τη συλλογική προσπάθεια της μάρκας να εξερευνήσει τις δυνατότητες του metaverse ως προς την ανάδειξη της δημιουργικότητας και την επίτευξη της απόλυτης ελευθερίας αυτοέκφρασης. Στον φετινό διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θα επιδιώξουν την απόλυτη ελευθερία αυτοέκφρασης, προτείνοντας τολμηρά, ιδιαίτερα, αντισυμβατικά looks.

Με φιλοδοξία της να φέρει την επανάσταση στην ομορφιά των μαλλιών, πέραν από τους επαγγελματίες κομμωτές, η L’Oréal Professionnel ανοίγει επίσης την πόρτα στην κοινότητα των CGI artists (3D designers). Πώς; Καθιερώνοντας από φέτος το Βραβείο Δημιουργίας Εικόνας με Χρήση Υπολογιστή. Οι προγραμματιστές μοντέλων 3D καλούνται να σχεδιάσουν τα δικά τους δημιουργικά looks και να εμπνεύσουν με τη σειρά τους τον κλάδο της κομμωτικής.

Την κριτική επιτροπή του διεθνούς Style & Colour Trophy 2023 θα στελεχώσουν καταξιωμένες προσωπικότητες του χώρου, μεταξύ των οποίων η Min Kim, ο Derick Monroe, ο Charlie Le Mindu και ο CGI artist Samy La Crapule. Αποστολή των κριτών θα είναι να αξιολογήσουν τη δημιουργικότητα των πραγματικών και των 3D looks των φιναλίστ από τις 42 χώρες που θα συμμετέχουν.

Οι νικητές κάθε κατηγορίας θα λάβουν και οι δύο το μεγάλο έπαθλο των 10.000 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει την κορυφαία επαγγελματική εκπαίδευση και καθοδήγηση για κομμωτές.

«Είμαι πολύ περήφανη που, μέσα από αυτόν τον θρυλικό διαγωνισμό, συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του κλάδου της κομμωτικής και αλλάζουμε τα δεδομένα στην ομορφιά των μαλλιών! Το Style & Colour Trophy είναι ένας μοναδικός χώρος έκφρασης για τους κομμωτές, και με το θέμα Meta-morphosis ευελπιστούμε να επαναπροσδιορίσουμε τα όρια της αυτοέκφρασης. Φέτος, θα επιταχύνουμε τη στρατηγική μας στον εικονικό κόσμο, με στόχο να υπερβούμε τα τεχνικά και δημιουργικά όρια και να προσφέρουμε απεριόριστες δυνατότητες έκφρασης σε ό,τι αφορά τα μαλλιά», εξηγεί η Anne Machet, Γενική Διευθύντρια της L’Oréal Professionnel.

Σκοπός αυτής της συνδυαστικής προσέγγισης είναι να αποτελέσει έναν συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους κομμωτές (χωρίς να συνεργαστούν μεταξύ τους παρόλα αυτά), τους CGI artists και το metaverse, ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ πραγματικού και εικονικού κόσμου αλλά και να αξιοποιηθεί η εμπειρογνωμοσύνη διαφορετικών ειδικοτήτων φέρνοντας την επανάσταση στην ομορφιά των μαλλιών. Δίνοντας στους CGI artists την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο των μαλλιών.

Style & Colour Trophy: πυλώνας μιας πρωτοποριακής στρατηγικής στο metaverse.

Αυτή η προσέγγιση με τον διεθνή διαγωνισμό μας παίζει καθοριστικό ρόλο στην ευρύτερη στρατηγική μας στο metaverse, που ξεκίνησε πέρυσι με έμφαση στις εικονικές ταυτότητες. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, σε 10 χρόνια κάθε άτομο θα έχει τουλάχιστον 5 με 10 avatars. Και, παρ’ όλο που υπάρχει τεράστια εξέλιξη στο εικονικό μακιγιάζ και τη μόδα, δεν έχει γίνει ως τώρα κάτι αντίστοιχο στον χώρο των μαλλιών. Ως ηγετική μάρκα που εμπιστεύονται οι κομμωτές εδώ και πάνω από 110 χρόνια, η L’Oréal Professionnel πρωτοπόρησε, τον Νοέμβριο του 2022, με μια εικονική συλλογή που προσφέρει τη δυνατότητα μεγαλύτερης αυτοέκφρασης στους gamers μέσα από δημιουργικά looks μαλλιών. Τα πρώτα χτενίσματα για avatar λανσαρίστηκαν στην κορυφαία πλατφόρμα στον κόσμο για avatar χρήσης σε πολλαπλά παιχνίδια –το Ready Player Me, ένα συνδεδεμένο σύμπαν συμβατό με περισσότερα από 4.000 παιχνίδια, πλατφόρμες και εφαρμογές παγκοσμίως.

Η μάρκα θα συνεχίσει να πρωτοπορεί στον εικονικό κόσμο, με νέες συλλογές και ανακοινώσεις το 2023.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μέχρι 17 Ιουλίου 2023 εδώ: https://styleandcolourtrophy.lorealprofessionnel.com/country/gr

Κάντε εγγραφή στο κανάλι της L’Oréal Professionnel στο YouTube για να μαθαίνετε όλα τα νέα για το Style & Colour Trophy.

Ακολουθήστε μας όλο το έτος:

www.lorealprofessionnel.com @LorealPro #LorealProMetaverse #LorealPro #SCTrophy

Σχετικά με το Style & Colour Trophy από τη L’Oréal Professionnel:

Το Colour Trophy ξεκίνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1954, και αποτελεί πλέον τον μακροβιότερο διαγωνισμό μαλλιών στον κόσμο· έναν διαγωνισμό αφιερωμένο στη δημιουργικότητα και στην τέχνη της κομμωτικής, που επαναπροσδιορίζει συνεχώς τα όρια του εφικτού όχι μόνο στο κομμωτήριο αλλά και στην παγκόσμια σκηνή. Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειάς της να αναδεικνύει το ταλέντο και τις μοναδικές δεξιότητες κάθε επαγγελματία κομμωτή, η L’Oréal Professionnel κάνει ένα βήμα πέρα από τον κλάδο της κομμωτικής ανοίγοντας τις πόρτες της στην κοινότητα των 3D artists.

Τα τελευταία χρόνια, το Colour Trophy άλλαξε σε Style & Colour Trophy, και μεταφέρθηκε στην ψηφιακή αρένα με 42 χώρες να συμμετέχουν στον διαγωνισμό το 2022 και 30.000 αιτήσεις να φέρνουν στο προσκήνιο νέα ταλέντα –ειδικά μεταξύ κομμωτών που εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες. Ο διαγωνισμός συγκέντρωσε πέρυσι 11 εκατομμύρια προβολές στα κοινωνικά δίκτυα. Επιπλέον, οι διεθνείς νικητές είχαν όλοι διαφορετικό υπόβαθρο, κάτι που αντανακλά τη διαφορετικότητα & την πολυμορφία στον πυρήνα του διαγωνισμού.

Σχετικά με τη L’Oréal Professionnel:

Με θεμέλιο τα 110 χρόνια εμπειρογνωμοσύνης της, πάντα στο πλευρό των κομμωτών, η L’Oréal Professionnel προσφέρει επαγγελματική τεχνογνωσία στον τομέα της ομορφιάς. Η εμβληματική, κορυφαία επαγγελματική μάρκα μαλλιών συνεργάζεται με 1,5 εκατομμύριο κομμωτές σε 300.000 κομμωτήρια. Το ευρύ και συμπληρωματικό χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης για κάθε τύπο μαλλιών, επαγγελματικά προϊόντα για τη βαφή & το ξάνοιγμα, καθώς και αξεσουάρ beauty tech.

Ενεργώντας στο πλαίσιο φιλόδοξων δεσμεύσεων βιωσιμότητας σύμφωνα με το πρόγραμμα L’Oréal for the Future, η L’Oréal Professionnel προσφέρει, σε 66 χώρες σε όλον τον κόσμο, ό,τι καλύτερο από άποψη επιστήμης, ποιότητας, αποτελεσματικότητας και υπευθυνότητας. Τα προϊόντα της μάρκας πωλούνται μέσω τόσο online όσο και offline καναλιών (κομμωτήρια, καταστήματα λιανικής, ηλεκτρονικά καταστήματα).

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.lorealprofessionnel.com/int.

Επιτυχής συμφωνία του Hair Community Greece και με την GEA.

Μετά την επιτυχή συμφωνία για τα μέλη του Hair Community Greece με την AUTODIA, ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις και με τη GEA για τα ποσά που έπρεπε να εξοφλήσουν οι επαγγελματίες για τη μουσική στα κομμωτήρια. Υπογράφηκε νέα τριετής συμφωνία με τον Οργανισμό η οποία θα ισχύει έως και το 2026.

Η συμφωνία αυτή αφορά μια προνομιακή τιμή για τα μέλη του Hair Community Greece, ώστε να μπορέσουν να εξοφλήσουν παλαιότερες οφειλές (από το 2011 έως και το 2022) αλλά και το τρέχον έτος 2023 με έκπτωση αποκλειστικά για τα μέλη της κοινότητας.
Παρέχεται δυνατότητα δοσολογίου εάν και εφόσον το μέλος διαθέτει πιστωτική κάρτα που το επιτρέπει (έως και 12 δόσεις, ανάλογα την κάρτα). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει η πρώτη εξόφληση να έχει γίνει έως και 30/09/2023.

Ποιους αφορά
Αφορά κάθε κομμωτήριο και κουρείο το οποίο θέλει να παίζει αναγνωρίσιμη μουσική από το κοινό ευρέως διαδεδομένη που εκπροσωπεί η GEA και θέλουν να κλείσουν τα παλαιά έτη, όπου δια νόμου απαιτεί η GEA και να δημιουργούν ένα ευχάριστο μουσικό περιβάλλον στους πελάτες τους.

Ποιους δεν αφορά

 • Τις μεγάλες αλυσίδων κομμωτηρίων με τις οποίες ο Οργανισμός διατηρεί μεμονωμένες συμβάσεις ή συμφωνίες.

Με ποιόν τρόπο μπαίνει κάποιος στη συμφωνία

Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει τη φόρμα συμπληρώνουν εδώ https://forms.office.com/e/y7vcwiJvWy, συναινείτε για τη μεταφορά των στοιχείων σας προς την GEA για να μπορούμε να μεταβιβάσουμε τα στοιχεία σας και να σας καλέσουν ή να τους καλέσετε ώστε να μπορεί να γίνει διασταύρωση στοιχείων και να επωφεληθείτε από τη μειωμένη καταβολή αμοιβολογίου.

Η προσφορά είναι η εξής:

ΕΤΟΣΤΙΜΗ
Αναδρομικά (2011- 2021)100€ + ΦΠΑ
202250€ + ΦΠΑ
202360€ + ΦΠΑ
 • Η συγκεκριμένη καμπάνια απευθύνεται αποκλειστικά στους ακόλουθους και μέλη του HCG που έχουν συμπληρώσει τη φόρμα με τα στοιχεία τους
 • Η καμπάνια θα είναι σε ισχύ από τις 08/07/2023 μέχρι και τις 06/10/2026. Σε περίπτωση μεγάλης ανταπόκρισης ενδέχεται να δοθεί παράταση. 
 • Για να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προνόμια της συγκεκριμένης καμπάνιας, τα μέλη θα λάβουν κουπόνι με το οποίο θα αποδεικνύεται ότι είναι ακόλουθοι του Community.
 • Η πρώτη κατάθεση 100€ + ΦΠΑ θα πρέπει να γίνει έως και 30/09/2023 για να ενεργοποιηθεί η συμμετοχή στην καμπάνια και στην συνέχεια η εξόφληση των 110€ + ΦΠΑ εντός 90 ημερών, δηλαδή έως και 31/12/2023. Αν δεν υπάρχουν αναδρομικές ανεξόφλητες οφειλές, θα πρέπει να καταβάλουν τα ποσά των ετών 2022 και 2023 αντίστοιχα έως 30/09/2023.
 • Προϋπόθεση για τα παραπάνω είναι η υπογραφή 3ετούς σύμβασης που θα εξασφαλίζει την τιμή κατά έτος και για τα μέλη και για τον Οργανισμό.
 • Για τα έτη 2024-2026 η καταβολή των 60€ συν ΦΠΑ θα πρέπει να γίνεται τον 3ο μήνα εκάστου έτους.
 • Παρέχεται δυνατότητα δοσολογίου εάν και εφόσον το μέλος διαθέτει πιστωτική κάρτα που το επιτρέπει (έως και 12 δόσεις, όμως ανάλογα την κάρτα). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει η πρώτη εξόφληση να έχει γίνει έως και 30/09/2023.

Το προϊόν της σύμβασης είναι αποτέλεσμα πολύμηνων διαπραγματεύσεων με πρωτοβουλία του κ. Οικονομάκη με σκοπό τη διασφάλιση της ποιότητας της ατμόσφαιρας στα καταστήματά μας, διασφαλίζοντας χαμηλότερες και ευνοϊκότερες συνθήκες για κάθε συνάδελφο που θέλει να παίζει μουσική.

Εάν θέλετε εμπράκτως να υποστηρίξετε το έργο της κοινότητας Hair Community Greece μπορείτε να ενεργοποιήσετε εδώ https://haircgtv.pro/ την ετήσια συνδρομή σας για να βλέπετε όλες τις παρουσιάσεις των εκπαιδευτών όποτε εσείς θέλετε μέσα από τη βραβευμένη υβριδική συνδρομητική πλατφόρμα μας για ένα χρόνο και να υποστηρίξετε το καθημερινό έργο μας για ποιοτική αναβάθμιση του κομμωτικού κλάδου.

O GEA:

Το 1993, με το νόμο 2121/1993 περί πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων, η πολιτεία, σε εναρμόνιση κοινοτικών και διεθνών συμβάσεων, θεσμοθέτησε τα συγγενικά δικαιώματα ερμηνευτών, εκτελεστών και παραγωγών υλικών φορέων ήχου.
Για τη διαχείριση και προστασία των περιουσιακών δικαιωμάτων ή εξουσιών που απορρέουν από τα συγγενικά δικαιώματα, ιδρύθηκαν, με την άδεια του ΥΠ.ΠΟ., οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί των παραγωγών υλικών φορέων ήχου ή ήχου και εικόνας GRAMMO, των τραγουδιστών ΕΡΑΤΩ και των μουσικών ΑΠΟΛΛΩΝ. Οι τρεις αυτοί οργανισμοί, ίδρυσαν ενιαίο οργανισμό συλλογικής διαχείρισης συγγενικών δικαιωμάτων με σκοπό την είσπραξη της εύλογης και ενιαίας αμοιβής που προβλέπεται στις παρ. 1, 2 και 3 άρθρ. 49 ν. 2121/1993.
Ο οργανισμός αυτός ονομάζεται GEA (αρ. ΦΕΚ 3245/30.12.2011) από το αρχικό γράμμα των διακριτικών τίτλων των ιδρυτικών μελών/οργανισμών του ήτοι τους GRAMMO-ΕΡΑΤΩ-ΑΠΟΛΛΩΝ ως Αστικός μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης και Είσπραξης των Συγγενικών Δικαιωμάτων των Παραγωγών, των Τραγουδιστών και των Μουσικών. Βλ. επίσης Καταστατικό GEA.

Επομένως, ο GEA μετά από την αποκλειστική σχετική ανάθεση από τα ιδρυτικά της μέλη/οργανισμούς, είναι ο μόνος αρμόδιος, να διαπραγματεύεται, να συμφωνεί το ύψος της αμοιβής των συγγενικών δικαιωμάτων, να προβάλλει τις σχετικές αξιώσεις για την καταβολή, να προβαίνει σε κάθε δικαστική ή εξώδικη ενέργεια και να εισπράττει την αμοιβή για τα συγγενικά δικαιώματα από τους χρήστες.

Τηλ. Επικοινωνίας GEA 210 6752820

Estetica Hair Awards 2023!

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έλαβε χώρα για 7η χρονιά, η μεγαλύτερη κομμωτική γιορτή, τα Estetica Hair Awards 2023.

Στη σκηνή βραβεύθηκαν gold, silver και bronze νικητές σε 10 κατηγορίες του διαγωνισμού:

 • Best Young Talent
 • Best Hair Influencer
 • Barber look of the Year
 • Bridal Look of the Year
 • Best Hair Collection Women
 • Colorist of the Year
 • Best Hair Collection Men
 • Artistic Team of the Year
 • Best Avant Gard
 • Hairdresser of the year

Εκτός από τα διαγωνιστικά βραβεία, έγιναν και τιμητικές βραβεύσεις, όπως των νικητών των HCG People Choice Awards σε 3 κατηγορίες. Τις τιμητικές πλακέτες παρέδωσε στους νικητές ο Δημήτρης Μάγγος, καλλιτεχνικός διευθυντής του Hair Community Greece για τις παρακάτω κατηγορίες:

 • Best Fade of the year 2022
 • Best Avant-garde hairstyle of the year 2023
 • Best New Hairdresser of the year 2023

Τέλος ανάμεσα στις βραβεύσεις, 7 ομάδες, Celebrity Skin, Maria Dretaki, Georgia Bafa & Konstantinos Christopoulos, Markos Efthimiou, Agapi Stylidou, Hairway, Vang Hair Academy, μας χάρισαν από fashion έως κομμωτικά show με δημιουργικότητα και φαντασία.

Το Haircgtv ήταν εκεί από νωρίς, για να εξασφαλίσει backstage υλικό αλλά και δηλώσεις από χορηγούς και νικητές, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ https://haircgtv.pro/categories/category-jud_s0znAEM, στο Facebook Group μας εδώ https://www.facebook.com/groups/HairCommunityGreece και στο Instagram page μας εδώ https://www.instagram.com/haircgtv/.

Μiss KYANA International 2023 – «Η απόλυτη γιορτή της ομορφιάς στο κατάστημα Your Cosmetics-ΚΥΑΝΑ»

Το κατάστημα Your Cosmetics – KYANA στην Θεσσαλονίκη, φιλοξένησε μια μαγευτική εκδήλωση πριν λίγες ημέρες, το “Miss KYANA International”.

Αυτή η εκδήλωση συγκέντρωσε τις πιο όμορφες κοπέλες του πρακτορείου του γνωστού Modeling Expert, George Koutoulias, από όλες τις χώρες του κόσμου, που ανταγωνίστηκαν για τον τίτλο των πιο όμορφων και υγιών μαλλιών.

Γιάννης Βασιλειάδης, Φιναλιστ

Νικήτρια του διαγωνισμού “Miss KYANA International” ήταν η Miss Belgium, Josephine-Charlotte Lecluyse. Τα λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια μαλλιά της κατάφεραν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή και το κοινό. Αναπληρωματική νικήτρια αναδείχθηκε η Miss Algeria, Ines Belkacem, η οποία επίσης απέδειξε την αψεγάδιαστη φυσική εμφάνιση και την ομορφιά των μαλλιών της.

Η εκδήλωση προσέλκυσε πλήθος κόσμου, με το κατάστημα Your Cosmetics-KYANA να γεμίζει από λάτρεις της ομορφιάς και της μόδας.

Επιπλέον, πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι παρευρέθηκαν στο γεγονός, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη λάμψη και φωτεινότητα στην εκδήλωση.

Φιναλιστ, Γιάννης Βασιλειάδης, Δημήτρης Κούβελας

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν πλούσιο μπουφέ με κρασί και μπύρες προσφορά από την Heineken Silver, ενώ η μουσική κάλυψη από την εταιρεία Music-sp και τον DjBill Nera, πρόσφερε χαρούμενη ατμόσφαιρα στην εκδήλωση.

Χρήστος Χατζηβασιλείου, Γιάννης Βασιλειάδης

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας Espresso – Ert3 – Κοσμοράδιο 95,1/Cosmoradio 95,1 – TV100 Thessaloniki – Karfitsa – Seleo.gr – Βεργίνα Τηλεόραση – FLASH RADIO 99,4 official – FV100 – F media – ArtandYou.gr, για την υποστήριξή τους.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω χορηγούς για τα πλούσια δώρα και τις υπηρεσίες που προσέφεραν: Stefan – Alova – Eesome – Scandalbeauty.gr – Lalos – Med – Karotto Graphic Design Agency – Medela Greece – Taxiway – Ro Ro accessories – Annie Ploumistou Creations – Limi Career.

Η ομάδα Your Cosmetics – KYANA.

Γιάννης Βασιλειάδης, Φιναλιστ, Θανάσης Γιαννέστρας

Haircgtv at 7th Greek Barber Festival!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Greek Barber Festival υπό τη διοργάνωση του Marras Hair. To διήμερο αυτό φεστιβάλ, έλαβε χώρα στο Club Hotel Casino Loutraki και φιλοξένησε πολλές ομάδες Ελλήνων αλλά και ξένων καλλιτεχνών στη σκηνή του.

Παράλληλα με τα show επί σκηνής, διοργανώθηκαν διαγωνισμοί αλλά και μαθητικοί διαγωνισμοί με τα θέματα:

“Old School Ηaircut” 
“Free Style-Total Look”
“Fastest Low Fade”
“Modern Barbering”

“Freestyle Haircut” (Μαθητικός)
– “Fast & Cleanest Mid  Fade” (Μαθητικός)

Αναμένουμε φωτογραφικό υλικό από τη διοργάνωση, ώστε να ανακοινώσουμε και επίσημα τους νικητές σε νέο άρθρο.

Ανάμεσα στα show στη σκηνή βρέθηκαν για να εκπροσωπήσουν την εκπαιδευτική ομάδα του Hair Community Greece με σειρά εμφάνισης οι Σάκης Γιαννούλας, Κώστας Σιώτας, Δημήτρης Μάγγος και Αλέξανδρος Γκιάτα με 4 διαφορετικά στυλ αντρικών κουρεμάτων σε διάφορα μήκη.

Πάρτε μια γεύση από τους εκπαιδευτές μας επί σκηνής και σας περιμένουμε στο επόμενο Meet Up του Hair Community Greece…

Danilo Bozik! Essential Looks with BLONDME launch 2023 by Schwarzkopf Professional.

Blonde Lovers ετοιμαστείτε! 💛

Υποδεχόμαστε πρώτη φορά στην Ελλάδα τον @danilo.bozic , για δυο μοναδικά shows στη Θεσσαλονίκη 15/05  & στην Αθήνα 17/05.

Ο ταλαντούχος Guest Artist with Authorities in Blonde της Schwarzkopf Professional και Master της τεχνικής AirTouch, σας περιμένει σε δύο μοναδικά events αφιερωμένα στο ξανθό, όπου θα παρουσιάσει looks της Essential Looks Collection Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 που θα δημιουργήσει με τη ΝΕΑ συλλογή BLONDME! 🤩

Μαζί του ο Regional Ambassador Χρήστος Μιχαηλίδης με την καλλιτεχνική υποστήριξη της ASK Education ομάδας μας.

Εμείς θα είμαστε εκεί, με αποκλειστικά πλάνα και δηλώσεις από τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης για τα μέλη του Hair Community Greece!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας επικοινωνήστε με τον Σύμβουλο Πωλήσεων της περιοχής σας.

#partnersincraft #schwarzkopfprogreece #schwarzkopfpro #schwarzkopfprofessional #togetherapassionforhair #essetiallooks #blondme #authorityinblonde #iloveblondme #osis