Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας, η εταιρεία μας διαθέτει επιλογή τρόπου πληρωμής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε, η οποία, όπως αναλύεται και ακολούθως, συνδέεται, μεταξύ άλλων, και με τον χρόνο επεξεργασίας του αιτήματος παραγγελίας σας ή/και τον χρόνο αποστολής του προϊόντος σε εσάς.

Αφού αποφασίσετε ποια διαδικασία πληρωμής σας ταιριάζει επιλέγετε τον αντίστοιχο τρόπο στο κατάλληλο σημείο της φόρμας του αιτήματος παραγγελίας σας και εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας. Η συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε εμπίπτουν στην αυστηρή πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που τηρεί η εταιρεία μας και συλλέγονται και επεξεργάζονται με πλήρη ασφάλεια και επιμέλεια και μόνον κατόπιν της συγκατάθεσής σας που παρέχεται με την αποστολή του αιτήματος της παραγγελίας σας.

Ειδικότερα για τις πληρωμές με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, η διαδικασία πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται διά μέσου της Εθνικής Τράπεζας και λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές και διασφαλίζουν τις πληρωμές σας.
 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Α) Κατάθεση μετρητών σε τράπεζα ή μέσω web banking

Πληρώνετε την αξία της παραγγελίας σας με τραπεζική κατάθεση:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αριθμός Λογαριασμού: 18644029011
ΙΒΑΝ: GR6801101860000018644029011
Κάτοχος λογαριασμού: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 5054086755743
IBAN: GR4401720540005054086755743
Κάτοχος λογαριασμού: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

  • Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το oνοματεπώνυμό σας.
  • Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μεταφορά χρημάτων, χρησιμοποιώντας το web banking οποιασδήποτε τράπεζας εσείς επιθυμείτε.
  • Στη συνέχεια θα πρέπει να μας στείλετε στο sales@ikonomakis.gr την απόδειξη κατάθεσης.
  • Εφόσον δεν πραγματοποιήσετε την κατάθεση των χρημάτων εντός 10 ημερών, τότε αυτόματα η παραγγελία σας ακυρώνεται.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που επιλέξετε κατάθεση μέσω web banking διαφορετικής τράπεζας της συνεργαζόμενης της εταιρείας μας, ενδέχεται να χρεωθείτε τραπεζικά έξοδα για την συναλλαγή και ίσως να υπάρξει και μικρή καθυστέρηση της παραγγελίας σας μέχρι να επιβεβαιωθεί η πληρωμή στο σύστημά μας.

Β) Πιστωτικές – Χρεωστικές - Προπληρωμένες Κάρτες

Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα η διαδικασία πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται διά μέσου της Εθνικής Τράπεζας που παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. 

Γ) Paypal

Η Paypal αποτελεί τον πιο γνωστό και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal για να εξοφλήσετε τις αγορές σας. Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω PayPal για να οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της PayPal. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο www.ikonomakis.gr.

Δ) Πληρωμή και Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα

Εάν επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής και παραλαβής της παραγγελίας σας το φυσικό κατάστημα, θα πρέπει να έχει προηγηθεί πραγματοποίηση της παραγγελίας σας στο σύστημα, είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά, και να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα του/των προϊόντος/ων πριν από την παραλαβή τους.

Εφόσον δεν πραγματοποιηθεί παραλαβή από το φυσικό κατάστημα εντός επτά (7) ημερών, τότε αυτόματα η παραγγελία σας ακυρώνεται.

Το eshop ikonomakis.gr καθώς και το φυσικό κατάστημα ακολουθούν την ίδια τιμολογιακή πολιτική. Τυχόν εκπτώσεις, προσφορές και άλλες προωθητικές ενέργειες που λαμβάνουν χώρα στο eshop haircommunitygreece.com, δύναται να ισχύουν και για τις αγορές από το φυσικό κατάστημα βάση αποθέματος.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Τρόποι πληρωμής για αποστολή παραγγελιών στην Κύπρο:

  • Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα
  • Πληρωμή μέσω Paypal
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ