27/6/22 18:00 LIVE EVENT: Παρουσίαση γυναικείου κουρέματος σε σγουρά μαλλιά και styling, από τoν NIKO KOΥΡΟ – Lemon Poppy Seed Training Services

27/6/22 18:00 LIVE EVENT: Παρουσίαση γυναικείου κουρέματος σε σγουρά μαλλιά και styling, από τoν NIKO KOΥΡΟ – Lemon Poppy Seed Training Services

150 150 people viewed this event.

Θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε την Lemon Poppy Seed Training Services σε μια μοναδική παρουσίαση, Δευτέρα 27/6/22 και ώρα 18:00. Μείνετε συντονισμένοι!

Στο Lemon Poppy Seed αντιμετωπίζουμε τα μαλλιά σαν οργανική ύλη.

Τα σπαστά και τα σγουρά μαλλιά έχουν πολύ διαφορετικές ανάγκες από τα ίσια.

Αναγνωρίζουμε τα διαφορετικά είδη καμπύλης στα μαλλιά και ξέρουμε πως να τους συμπεριφερθούμε από την αρχή ως το τέλος της διαδικασίας περιποίησής τους.

Αγαπάμε τις όποιες καμπύλες στα μαλλιά και μας αρέσει να προσδίδουμε όμορφα σχήματα σε αυτά χωρίς να φοβόμαστε να τα κουρέψουμε και τονίζοντάς τα με πολύ όμορφους χρωματισμούς.

Δημιουργούμε αναρίθμητα σχήματα –κλασσικά και μη- στα σπαστά- σγουρά μαλλιά και ωθούμε το στυλ των μαλλιών στο μέγιστο σε συμφωνία με τη συνολική εικόνα της πελάτισσάς μας.

Φυσικά, όπως και στα ίσια μαλλιά, λαμβάνονται υπόψη τα χαρακτηριστικά του προσώπου, καθώς και ο σωματότυπος.

Λίγα λόγια για το Lemon Poppy Seed Training Services:
Το Lemon Poppy Seed Training Services, είναι ένα side-project των Έλενα Τζίνη και Νίκου Κούρου, ιδιοκτητών του κοµµωτηρίου Lemon Poppy Seed.

Από το 2012 ξεκίνησαν να οργανώνουν Σεµινάρια Κομμωτικής µε φημισμένες οµάδες από το εξωτερικό και στη συνέχεια και της δικής τους ομάδας με σκοπό να παρέχουν την άρτια τεχνική εκπαίδευση και εξέλιξη που χρειάζεται ένας επαγγελματίας κοµµωτής.

Τα Σεµινάρια είναι διαφόρων επιπέδων και θεµάτων, από τα πιο απλά µέχρι τα πιο avant-garde. Στόχο έχουν οι συμμετέχοντες μέσα από την πρακτική εξάσκηση να λάβουν τη μέγιστη πληροφορία και εκπαίδευση από έμπειρους κομμωτές και να αποδώσουν τις γνώσεις τους σε εξαιρετικά αποτελέσματα στους επισκέπτες των κομμωτηρίων τους.

Η φιλοσοφία του Lemon Poppy Seed Training Services:

προάγει την ποιοτική δουλειά που εξελίσσει το στυλ του κάθε πελάτη, καθιστώντας το εύκολο στην καθημερινότητα, μέσω της γεωμετρικής δόμησης. Βασικός παράγοντας του άρτιου αποτελέσματος αποτελεί η πρωταρχική συμβουλευτική συζήτηση με τον πελάτη.

Ο εκπαιδευτικός μας στόχος είναι η διδασκαλία των σωστών δομημένων κουρεμάτων & βαφών μέσα από ταχύρρυθμα εξειδικευμένα σεμινάρια. Χτίζοντας την επαγγελματική σας ταυτότητα με υψηλής παροχής υπηρεσίες, αυξάνεται ταυτόχρονα και η ζήτησή σας στην ανταγωνιστική αγορά της κομμωτικής τέχνης. Τα σεμινάρια αυτά πραγματοποιούνται από εν ενεργεία κομμωτές με πολλά χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το σύστημα εκπαίδευσης μας είναι κλιμακούμενο, επαναλαμβανόμενο και αφορά όλες τις βαθμίδες και ειδικότητες της κομμωτικής. Στόχος μας η άμεση εφαρμογή τεχνικών και ιδεών στην καθημερινή εμπορική παραγωγή, τόσο του κομμωτηρίου, όσο και του κουρείου.

Από το 2019 τα σεμινάρια στεγάζονται στη νέα μας ακαδημία (Πρωτογένους 6, Ψυρρή) σ’ ένα χώρο πλήρως εξοπλισμένο και διαμορφωμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

———————————————

Δες το live ΔΩΡΕΑΝ τη στιγμή που συμβαίνει εδώ: https://bit.ly/3K8gwt6

Δες το live ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΟΥ on demand οποία στιγμή επιθυμείς στο https://haircg.tv/

Κατέβασε τις εφαρμογές μας εδώ:

Για App Store: https://apple.co/3mffwrS

Για Playstore: https://bit.ly/3pozNwI

Για να εγγραφείτε για αυτό το γεγονός, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ακόλουθη διεύθυνση: https://videos.haircg.tv/programs/27622-live-event-styling-o-niko-ko-lemon-poppy-seed-training-services-60023-3489ad?categoryId=72046 →

 

Date And Time

2022-06-27 to
2022-06-27
 

Τοποθεσία

Online event
 

Τύποι Γεγονότος

 

Κατηγορία Γεγονότος

 
Δείτε το Βίντεο
 

Share With Friends

Από IKONOMAKIS