Makri Elisavet

Makri Elisavet
Makri Elisavetelisavet1105@gmail.com
τηλ.: 6972009127
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου όπου έβλεπα μαλλιά μαγευόμουν! Ήξερα από πολύ μικρή ότι ήθελα να ασχοληθώ με την κομμωτική τέχνη, ήξερα ότι είναι ένα ταξίδι που θα διαρκέσει πολύ καιρό. Η επιθυμία μου να βοηθήσω τους ανθρώπους να δείχνουν και να νιώθουν καλύτερα ήταν η απόφαση μου για αυτό το μακρύ ταξίδι της τέχνης και είναι αυτό που μου ταιριάζει τέλεια.
 
Σε αυτό το ταξίδι που συνεχίζεται δούλεψα πολύ σκληρά είχα πολλές αποτυχίες, αλλά πολύ περισσότερες επιτυχίες, αντιμετώπισα πολλά προβλήματα αλλά βρήκα και πολλές λύσεις, όπου και είμαι ευγνώμων για αυτό που ζω.
 
Οι απαιτήσεις του 21oυ αιώνα είναι τεράστιες και σε τεχνική κατάρτιση και σε τεχνολογική. Όλα αυτά με κάναμε να πάρω αυτή την απόφαση να κάνω αυτό το επάγγελμα, ώστε οι καταναλωτές να νιώθουν καλύτερα με την εμφάνιση τους κάθε μέρα. Έτσι εκτιμούν την υπηρεσία που τους προσφέρουμε.
 
Εκπαίδευση
Ξεκίνησα το 1997 τελειώνοντας το λύκειο. Κατευθείαν συνέχισα με σχολή και κομμωτήριο, βέβαια μπορώ να πω πιο πολύ κομμωτήριο, παρά σχολή. Στο κομμωτήριο ένιωθα ότι ήταν το σχολείο μου.
 
Ένα καλοκαίρι γνώρισα έναν αξιόλογο άνθρωπο, αλλά αρκετά φιλόδοξο και εργάστηκα στο χώρο του για αρκετά χρόνια όπου τότε είχε ήδη 40+κομμωτήρια. Κατευθείαν μπήκα στην καλλιτεχνική ομάδα του, όπου εκεί εκπαιδεύτηκα. Όταν πια πέρασε ο κατάλληλος χρόνος, άρχισα να εκπαιδεύω εγώ νέα παιδιά σε καλλιτεχνικά χτενίσματα, τεχνικές χρώματος, εξτένσιον, παρουσιάσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, catwalks με μεγάλους μόδιστρους, όμως το καλλιτεχνικό μου πνεύμα δεν σταμάτησε. Ήθελα περισσότερες γνώσεις σε γεωμετρία σε advanced κουρέματα οπότε και πήγα στην ακαδημία Toni & Guy στο Λονδίνο όπου τελείωσα το classic cuts education.
 
Από τότε, τα τελευταία 15 χρόνια, κάθε χρόνο παρακολουθώ από κοντά τις collection τους.
Η εκπαίδευση όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ταξίδια σε σχεδόν όλη την Ευρώπη, γιατί η δίψα για μάθηση είναι τεράστια.
 
Επιχειρηματική δραστηριότητα
2008: “Queens” hairstyle the art of creation:
άνοιξα το πρώτο μου σαλόνι ομορφιάς
 
2013: Queens Teens:
μεταφέρθηκα σε μεγαλύτερο χώρο, σε έναν χώρο ιδιαίτερο, γιατί έχει να κάνει με όλη την οικογένεια μοιάζει με παιδικό κομμωτήριο με ιδιαίτερη διακόσμηση, ένα χώρο φιλικό ακόμα και για ανθρώπους με ειδικά προβλήματα υγείας, αλλά η φιλοσοφία του είναι:
Εξυπηρετώ από το παιδί μέχρι και τη γιαγιά, η μητέρα που δεν έχει που να αφήσει το παιδί της μπορεί άνετα να το φέρει μαζί της στο χώρο μας να περιποιηθούμε και το ίδιο και τη μαμά, καθώς και όλη την οικογένεια. Είναι ένας ιδιαίτερος χώρος, δεν είναι συνηθισμένος, έχει την δικιά του ιδιαίτερη ταυτότητα όμως είναι και κάτι που έλειπε.
 
Ακόμα, έχω παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Έχω πάρα πολλά ιδιαίτερα παιδιά και τα αγαπώ πολύ.
 
2016: γεννήθηκε το lice busters
www.Licebusters.gr
Είναι ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΨΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Mια ιδέα που έγινε πράξη. Έχουμε απαλλάξει χιλιάδες οικογένειες από τον εφιάλτη της ψείρας, είμαστε το μοναδικό κέντρο, που δεν χρησιμοποιούμε καθόλου φάρμακα και παρασιτοκτόνα, είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα και με διαφορά.
 
2018: Licebusters Ιωάννινα
 
2018: Remalia old school barber shop
Λίγα μέτρα παρακάτω από το Queensteens ανοίγει το barber ένας ιδιαίτερος χώρος για άντρες μόνο.