Lia Karatenisoglou

Lia Karatenisoglou
Lia Karatenisogloukaratenisogloy@outlook.com
τηλ.: 6981996483
Η Λία Καρατενίσογλου, ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου Lia Hair & Beauty Salon στην Πετρούπολη, ασχολείται από τo 2004 με αυτό που αγαπάει τόσο πολύ από παιδί: την κομμωτική.
Σπούδασε επαγγελματικά την τέχνη της κομμωτικής και έχει λάβει αριστεία.
 
«Αγαπάω τόσο πολύ αυτό το επάγγελμα, γιατί μπορώ να δω στα μάτια της κάθε πελάτισσας την χαρά και την αυτοπεποίθηση που αισθάνεται, όταν το αποτέλεσμα την κάνει να νιώθει ο εαυτός της. Προσωπικά, επιλέγω πάντα να συζητάω με την κάθε πελάτισσα, καθώς έτσι έχω την ευκαιρία να αφουγκραστώ και να κατανοήσω την επιθυμία και τις ανάγκες της. Ο ρόλος μας, ως επαγγελματίες, είναι να προτείνουμε στην πελάτισσά μας αυτό που πραγματικά της ταιριάζει και το αποτέλεσμα θα είναι πάντα μοναδικό και θα νιώθει πραγματικά ο εαυτός της!
 
Εδώ λοιπόν, προκύπτει η σημασία της συνεχούς εκπαίδευσης, η οποία είναι το όπλο μας για έμπνευση, δημιουργικότητα, εμπειρία και γνώση, ώστε η τεχνική που επιλέγουμε με την πελάτισσά μας να εναρμονίζεται απόλυτα με την μοναδική προσωπικότητά της.
Η υγεία των μαλλιών είναι μία αδιαπραγμάτευτη συνθήκη και ένα μεγάλο στοίχημα, σε μερικές περιπτώσεις. Η βαθιά γνώση και η εμπειρία του κομμωτή σε συνδυασμό με την επιλογή σωστών και επαγγελματικών προϊόντων είναι μονόδρομος για να κερδίσουμε το στοίχημα: όμορφα και υγιή μαλλιά!
 
Το μότο μου είναι: «Η αγάπη και η διάθεση για συνεχή εκπαίδευση είναι η δύναμη της εξέλιξής μας.»
Aπό την αρχή της καριέρας της, έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια (Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία), ενώ παράλληλα έχει παρουσιάσει τεχνικά εκπαιδευτικά σεμινάρια της Elgon Cosmetic.