Iatropoulos George

Iatropoulos George
Iatropoulos GeorgeHair Cutiatropoulosgiorgos329@gmail.com
τηλ.: 2109332656
Ο Γιώργος Ιατρόπουλος υπηρετεί το χώρο της κομμωτικής τα τελευταία περίπου 30 χρόνια.
Αφού απέκτησε το πτυχίο του στην κομμωτική (με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος), το 1993 βραβεύτηκε ως ένας από τους καλύτερους κομμωτές στα ανδρικά κουρέματα στον πανελλήνιο διαγωνισμό κομμωτικής.
Έπειτα, παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων στο προχωρημένο κλασικό, σύγχρονο και δημιουργικό κούρεμα στην ακαδημία κομμωτικής της Μ. Βρετανίας «Vidal Sassoοn Academy».
Εργάστηκε στην Ελλάδα από το 1996 ως το 2004 σε μεγάλη αλυσίδα κομμωτηρίων της Ν. Σμύρνης και σύντομα κατάφερε να καθιερωθεί στη συνείδηση των πελατών, συνεργατών και συναδέλφων ως ένας από τους πιο καινοτόμους, δημιουργικούς, χαρισματικούς και ευσυνείδητους επαγγελματίες του χώρου.
Δίχως να επαναπαύεται, από το 2016, αναβαθμίζει την αισθητική και γνωστική του αντίληψη και φιλοσοφία στην κομμωτική, εμπλουτίζοντας τις δεξιότητές του μέσα από τη συνεχιζόμενη επαφή και εκπαίδευση στην Allilon education στο Λονδίνο. Η Allilon education πρεσβεύει μία πελατο-κεντρική φιλοσοφία δημιουργικότητας, συνέπειας, και διαρκώς εξελισσόμενης αντίληψης και εκμάθησης νέων δεξιοτήτων μέσα από τη διαρκή εξάσκηση και διάθεση για αυτοβελτίωση.
Το 2005 ιδρύει το κομμωτήριο AKIS IATROPOULOS στην Ν. Σμύρνη. Η φιλοσοφία του κομμωτηρίου AKIS IATROPOULOS συνοψίζεται στην φράση «Only restless, hard work can help us become improved versions of ourselves». Η βαρύτητα που δίνεται στην εκπαίδευση και την υψηλής ποιότητας γνώση, αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι μεγάλο ποσοστό του τζίρου του κομμωτηρίου επανεπενδύεται στη διαρκή κατάρτιση των συνεργατών του κομμωτηρίου.
Η νέα φιλοσοφία στο χώρο της εργασίας είναι: ομαδικότητα, σεβασμός και ακόρεστο πάθος για την κομμωτική. Η φαντασία, η δημιουργικότητα και η αγάπη για την κομμωτική συνθέτουν το μωσαϊκό της επαγγελματικής μας ταυτότητας.
 
Το κομμωτήριο AKIS IATROPOULOS παρέχει υπηρεσίες ομορφιάς όπως: κούρεμα, τεχνικές εργασίες (π.χ. βαφή μαλλιών), χτένισμα-styling, νυφικό χτένισμα, θεραπείες λείανσης, καθώς και λιανική πώληση καλλυντικών προϊόντων.
''Ο ρόλος του εκπαιδευτή είναι ένας ρόλος ιερός αλλά και βαρυσήμαντος, ο οποίος στη γενική του μορφή δεν με αντιπροσωπεύει ως άνθρωπο και ως τεχνίτη! Τα πρότυπα που επιλέγω να έχω στην τεχνική μου εξέλιξη, γνώση, φιλοσοφία εργασίας, ακόμα και ως προς την ανάπτυξη και εξέλιξη των δεξιοτήτων μου, ξεφεύγουν από τα ελληνικά πλαίσια των παραδοσιακών ρόλων εκπαιδευτή-εκπαιδευόμενου και πηγάζουν από ανθρώπους που με διδάσκουν με υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα, αλλά πρωτίστως, βασικό μέλημα έχουν τον αμόλυντο σεβασμό προς τον συνάδελφο και συνάνθρωπο.
Για να αγγίξει κανείς την ιερότητα του εκπαιδευτικού ρόλου, απαιτείται χρόνος, πράξη, διαρκής εξάσκηση, μεταδοτικότητα και μία επαφή ανθρωποκεντρική που να ευνοεί και να διευκολύνει την άνθιση των σπόρων της γνώσης. Συνεπώς, η απόφασή μου να συμμετάσχω σε αυτή την πλατφόρμα εκπαίδευσης, δεν έχει να κάνει με την προσωπική μου εκπαίδευση αλλά με την ταπεινή πρόθεση να μοιραστώ μαζί σας τη γνώση, το πάθος, τον σεβασμό αλλά και λάθη που θα μας κάνουν αλλά και θα σας κάνουν καλύτερους, όχι απλά στο πώς θα υλοποιείτε ένα συγκεκριμένο κούρεμα, αλλά πώς θα διαχειρίζεστε τα μήκη μαλλιών!''
 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
1991 – 1993: σχολή ΟΑΕΔ
1993 – 1994: Τρίμηνη φοίτηση (Ιούνιος - Αύγουστος) classic ans contemporary course.
1996 – 2000: Σεμινάρια advance sasson.
1999 – 2005: Toni & Guy Mahogany
- Vidal Sassoon
TONI&GUY
- Allilon education
- ΕΛΚΕΠΑ
- Σεμινάρια επικοινωνίας
 
ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Εργάστηκα στα Dino και για 1 και μισό χρόνο ασχολήθηκα με την εκπαίδευση προσωπικού και συνοδεία group των κομμωτηρίων Dino.
Από το 2005 μέχρι και σήμερα διατηρώ δικό μου χώρο.
 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Από το 2013 ξεκίνησε η επαφή μου με την Allilon.
 
ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
Κοπή μαλλιών