Organizers

thedmproject

Τo thedmproject seminar center δημιουργήθηκε από όλους εμάς για όλους εσάς.

Είναι το σπίτι της εκπαίδευσης των κομμωτών και όχι μόνο… Απευθυνόμαστε σε κομμωτές που θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους σε όλους τους τομείς κομμωτικής (κούρεμα, χρώμα, χτένισμα, barber).

Σε επιχειρηματίες κομμωτές που θέλουν να ανεβάσουν τους τζίρους τους στην επιχείρηση τους, με τα πιο εξελιγμένα business seminars.

Σε εκπαιδευτές όλων των κλάδων που θέλουν να μπουν πιο ενεργά και με πιο σιγουριά στον κόσμο της εκπαίδευσης.

Το THE ACADEMY seminar center είναι το σπίτι για όλους εσάς που θέλετε να ανήκετε σε μια κοινότητα, με ανθρώπους μου μοιράζονται το ίδιο πάθος και τα ίδια όνειρα , τις ίδιες ανησυχίες, και είστε έτοιμοι για βελτίωση και προσωπική ανάπτυξη.

Αrt Εducation Director

O Δημήτρης Μάγγος είναι ο άνθρωπος πίσω από το THE ACADEMY. Είναι 30 χρόνια στο κλάδο της κομμωτικής και 15 χρόνια στον κόσμο της εκπαίδευσης. Ασχολείται με την παγκόσμια μόδα και έχει κάνει μεγάλα show σε μεγάλες πρωτεύουσες του εξωτερικού, όπως London, New York, Berlin, Las Vegas, Madrid, Dubai.

Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας και έχει μοιραστεί το stage με τους μεγαλύτερους κομμωτές του κόσμου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο στην Νέα Υόρκη για εκπαίδευση ενηλίκων. Αυτή την στιγμή εκπαιδεύει τα μεγαλύτερα κομμωτήρια στην Ελλάδα και στο Ντουμπάι. Έχει εκπαιδεύσει τους μεγαλύτερους εκπαιδευτές τέχνης και έχει δημιουργήσει την δική του σχολή εκπαίδευσης εκπαιδευτών (Train The Trainer) κάτι το οποίο είναι ο μοναδικός που το κάνει στην Ελλάδα.

Πάθος του το χρώμα  και το business development.

To THE ACADEMY seminar center αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων συνεργατών με γνώσεις πάνω στο marketing και μπορεί να σας βοηθήσει στην ανάπτυξη του χώρου σας. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, εκεί που χτυπάει η καρδιά της μόδας και της έμπνευσης, εκεί που διάφοροι λαοί συναντιούνται, στο πιο πολιτιστικό σταυροδρόμι της πόλης.

Το THE ACADEMY seminar center άνοιξε τις πόρτες του και σε περιμένει να γίνεις μέλος στην πιο καλλιτεχνική ομάδα της πόλης.

Estetica Hellas

 

Estetica Magazine

Το περιοδικό Estetica Hellas, αποτελεί μέρος ενός διεθνούς δικτύου και η μητρική εταιρία, στεγάζεται στο Τορίνο, στη Βόρεια Ιταλία.

Το δίκτυό μας

Το δίκτυο απαριθμεί 26 διεθνείς εκδόσεις οι οποίες διανέμονται σε 60 χώρες με συνολική κυκλοφορία, τα 335.000 τεύχη.

Τα κεντρικά γραφεία συντακτών, τα γραφεία πωλήσεων και διοίκησης, εδρεύουν στο Τορίνο, στην Ιταλία. Όμως, το Esteticaβασίζεται επίσης σε ομάδες που βρίσκονται στο Παρίσι, το Λονδίνο, την Φρανκφούρτη και την Βαρκελώνη, όπως και σε ειδικούς συντάκτες σε κάθε γωνιά της γης. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι απαρτίζουν το έμψυχο δυναμικό του περιοδικού και δουλεύουν και για το διεθνές site του περιοδικού, www.esteticamagazine.com.

To Estetica Hellas, εκδόθηκε για πρώτη φορά το 2002 από τον εκδοτικό Όμιλο Direction Business Network και καθιερώθηκε στο χώρο της κομμωτικής τέχνης, στην Ελλάδα.

Κάθε χρόνο, τέσσερις εκδόσεις (Ιανουάριος –  Φεβρουάριος, Μάρτιος – Aπρίλιος, Ιούλιος – Αύγουστος,  Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)  παρουσιάζουν τις τελευταίες δουλειές των παγκοσμίου φήμης στυλιστών μαλλιών.

 Mαζί με τα τεύχη του περιοδικού, αποστέλλονται και δύο Special Collection Albums (Μάϊος- Ιούνιος, Νοέμβριος – Δεκέμβριος),  ειδικά σχεδιασμένα «βιβλία look», που εμπνέουν τους στυλίστες και τους πελάτες.

Στην Ελλάδα, το ESTETICA, διανέμεται σε 7.000 κορυφαία σαλόνια κομμωτικής.

Estetica: το περιοδικό

Το Estetica, είναι market leader στον εξειδικευμένο τύπο και προσφέρει πληροφορίες για νέα προϊόντα, εκθέσεις, σεμινάρια, photo collections, καθώς και όλα τα τελευταία νέα για τις τάσεις στα μαλλιά. Το κυρίως μέρος του περιοδικού, το EsteticaInternational είναι κοινό σε όλες τις εκδόσεις και μεταφράζεται σε 5 διαφορετικές γλώσσες. Παρουσιάζει μια εκπληκτική άποψη των καλύτερων hairstyles και fashiontrends από όλο τον κόσμο. Το μπροστινό κομμάτι, ειδικά στην Ελλάδα, περιλαμβάνει πρωτογενή πληροφόρηση για τα νέα, τις ενέργειες, τα προϊόντα, τις κομμωτικές προτάσεις των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, συνεντεύξεις κομμωτών και νέα από τη βιομηχανία της μόδας.

Η Ιστορία μας

Το Estetica, ιδρύθηκε το 1946 και από τότε εδραιώθηκε ως το πιο ενημερωτικό έντυπο στις πρώτες γραμμές της Ιταλικής κομμωτικής βιομηχανίας.

Από τότε, εδώ και περίπου 60 χρόνια, το Estetica έχει καθιερωθεί σαν σημείο αναφοράς για τον χώρο της μόδας των μαλλιών με περιεχόμενο και πληροφορίες ειδικά για τους επαγγελματίες της κομμωτικής τέχνης και θεματολογία που εκτείνεται από τα fashion trends στο salon management. Η επιτυχία του περιοδικού, οδήγησε στην εξάπλωση σε άλλες χώρες όπως και στο νέο Estetica Ιαπωνίας, το 1958, το οποίο ακολούθησαν οι εκδόσεις του Περού, της Λατινικής Αμερικής και της Μέσης Ανατολής το 1962-1963.

Έκτοτε, το περιοδικό εξαπλώθηκε σε συνολικά 26 χώρες, ανάμεσα στις οποίες, εδώ και 13 χρόνια, είναι και η Ελλάδα.

Επικοινωνία

ESTETICA HELLAS

Direction Business Network

Μικράς Ασίας 43, 152 33 Χαλάνδρι

Τηλ.: 210-7712400

Fax: 210-778509

email: latou@direction.gr

ΦρύνηΛάτου

Διευθύντρια Έκδοσης