Το ring bell των Χριστουγεννων

ΑΠΟ Hair Community Greece on December 02, 2021

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου εποχή! Τρελαίνομαι για την μαγεία, τα φωτάκια, τις αγκαλιές, τις ευχές, τα γέλια.. Θα πει κάποιος, για κάτσε βρε Στέλλα τι σ ‘αρέσει απ' αυτήν την εποχή; Αφού δουλεύεις ατελείωτες ώρες; Δεν βλέπεις τα παιδιά σου, δεν χαίρεσαι το σπίτι σου στολισμένο, δεν φτιάχνεις γλυκά να μυρίσει η κουζίνα. Δεν τριγυρνάς στην στολισμένη Αθήνα τρώγοντας καλαμπόκι.

Ε Ναι!! Δεν τα κάνω όλα αυτά και ξέρεις γιατί; Γιατί είμαι Κομμώτρια!!! Και ξέρεις τι σημαίνει να είσαι Κομμωτής σε περίοδο γιορτών; Δωδεκάωρα στην δουλειά, αγωνία να προλάβεις τα ραντεβού. Να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου σε κάθε μια πελάτισσα. Σαν να κάνεις πρεμιέρα κάθε μια ώρα, με τον ίδιο ενθουσιασμό. Με μισό τοστ και έναν καφέ, αλλά με τις τύψεις ολόκληρες όταν σε παίρνουν τα παιδιά σου και με παραπονιαρικο ύφος σε ρωτουν "Μαμα, ακόμα να τελειώσεις"; Με την όρεξη για δημιουργία μέχρι την τελευταία πελάτισσα κι ας είναι 10 το βράδυ παραμονή Χριστουγέννων. Ξέρεις γιατί; Γιατί εγώ, η Κομμώτρια ο Κομμωτής και τα Χριστούγεννα είμαστε ΕΝΑ! Δεν γίνονται γιορτές χωρίς εμάς, είμαστε συνώνυμο της ομορφιάς, της λάμψης των ημερών, του φλερτ, του αγγίγματος στα μαλλιά. Είμαστε το κομματάκι στο παζλ του "Πόσο όμορφη εισαι"

Είμαστε το ringbell των Χριστουγέννων. Ζούμε την προσμονή του πρώτου σου ραντεβού, την αγωνία σου για το γιορτινό τραπέζι, το κέφι σου για την έξοδο σου στην νυχτερινή Αθήνα. Όλοι εμείς οι Κομμωτές, που για μας αυτές οι μέρες σημαίνουν γλυκιά κούραση και ατέλειωτη δημιουργία, αγαπάμε τα Χριστούγεννα γιατί αγαπάμε εσάς! Νιώθουμε πως συμβάλουμε στην γιορτινή ατμόσφαιρα σε κάθε έναν από εσάς! Στις φωτογραφίες, στις αναμνήσεις στα stories, στα ποσταρισματα σας. Νιώθουμε ευλογημένοι που μπορούμε να αλλάξουμε την εμφάνιση σας, την διάθεση σας και το πως λαμπετε.

Να μας αγαπάτε, είμαστε ευαίσθητοι ως καλλιτέχνες και χαιρόμαστε πραγματικά που είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι των γιορτών. Καλά, όμορφα, γιορτινά Χριστούγεννα με αγάπη!!

 

Στέλλα Καμπίτση, Π.Τσαλδαρη 108 πεζόδρομος Νίκαιας, Κομμωτικό Σαλόνι, τηλ: 210-4932480 Facebook: Στέλλα Καμπίτση Κομμωτικό Σαλόνι Instagram:@stellakambitsihairs

 

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ