ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΣΤΑ EXTENSIONS!

ΑΠΟ Marili Giannakaki on March 07, 2021

Πολλές γυναίκες σου ζητάνε extentions για να φαίνονται τα μαλλιά τους πιο μακριά και πιο πλούσια. 

Το μεγάλο θέμα όμως δεν είναι μόνο τα πιο μακριά και πλούσια μαλλιά, αλλά τα όμορφα και υγιή μαλλιά. Γι' αυτό τον λόγο η ποιότητα της τρίχας των extensions καθώς και ο τρόπος εγκατάστασης, παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο.

  • Κάνε την έρευνα σου στα είδη των extensions που θα χρησιμοποιήσεις. Clip-ins, tapes και hot/cold bonds είναι οι επιλογές σου. Εσύ πρέπει να διαλέξεις την καλύτερη βάση πάντα και της επιθυμίας της πελάτισσάς σου.

  • Θα πρέπει να φροντίσεις να φαίνονται 100% φυσικά για πιο όμορφο αποτέλεσμα και ώστε να δένουν και να συνυπάρχουν καλύτερα με τα φυσικά μαλλιά. 

  • Όχι όλα τα extensions και οι μέθοδοι εγκατάστασής τους είναι καλοί. Οπότε πρέπει να βρεις τα κατάλληλα μέσα για να μην προκαλέσουν ζημιά στην φυσική τρίχα. 

  • Βρες applications που θα σε βοηθήσουν να τοποθετήσεις τα extensions  εύκολα και γρήγορα ώστε να μην χρειαστεί να ξοδέψεις μια ολόκληρη ημέρα. 

  • Για να παραμείνουν υγιή και όμορφα τα extensions θέλουν φροντίδα. Οπότε πρότεινε στην πελάτισσά σου τις κατάλληλες θεραπείες για αυτά!

  • Φρόντισε να τοποθετηθούν σωστά ώστε να μην τα νιώθει άβολα η πελάτισσά σου επάνω στο κεφάλι της. Γι' αυτό ίσως χρειαστείς κάποια νέα προϊόντα!

 

Προμηθεύσου ότι χρειάζεσαι από το e-shop ikonomakis.gr για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Κάνε εγγραφή στο Haircg.tv για να βλέπεις βήμα-βήμα τις παρουσιάσεις, και ό,τι νέο κυκλοφορεί. 

Ακολούθησε μας στο instagram  για να παρακολουθείς περισσότερα! 

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ