Χαρδαλιάς στο ΡΘ: Όσα κομμωτήρια ανοίξουν θα παρανομήσουν - Σε ειδικό καθεστώς η Θεσσαλονίκη

ΑΠΟ HAIR COMMUNITY GREECE on November 05, 2020

Τεράστιο συνεχιζόμενο αλαλούμ στο θέμα των κομμωτηρίων σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες. Την ώρα που από το υπουργείο Ανάπτυξης έδιναν διαβεβαιώσεις στους εκπροσώπους των κομμωτών ότι θα ανοίξουν το Σαββατοκύριακο, ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορούν να το κάνουν.

Διευκρινίσεις για τη λειτουργία των κομμωτηρίων στη Θεσσαλονίκη έδωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, μιλώντας πριν από λίγο στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

«Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε ειδικό καθεστώς. Η ΚΥΑ αναφέρει ακριβώς τα μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ. Όσα κομμωτήρια θα ανοίξουν θα παρανομήσουν», σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Βρισκόμαστε σε επιδημιολογικό συναγερμό», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.
«Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον κλάδο, όμως υπάρχουν περιοχές όπως η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες, τα Γιάννενα και η Καστοριά στις οποίες δεν πρέπει να δημιουργήσουμε εστίες υπερμετάδοσης. Τις επόμενες τρεις μέρες θέλουμε να έχουμε σταθεροποίηση των κρουσμάτων».

Η διευκρίνιση έρχεται μετά τις δηλώσεις στο ΡΘ, του προέδρου του Σωματείου Κουρέων Κομμωτών Θεσσαλονίκης, Παύλου Κολοβού, ότι τα κουρεία και τα κομμωτήρια θα είναι ανοιχτά το Σαββατοκύριακο.

Σημειώνεται πως στις σημερινές ανακοινώσεις για το δεύτερο γενικό lockdown σε όλη τη χώρα από το πρωί του Σαββάτου, ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως «δίνεται παράταση δύο ημερών στα κομμωτήρια, με την αναστολή τους να αρχίζει τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις 6 το πρωί».

πηγή: rthess.gr

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ