Το κορυφαίο all-star κομμωτικό show στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

Μόδα, τάσεις και, φυσικά, πολλή έμπνευση είχε το Inspiration Day, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός που πραγματοποίησε η L’Oréal Professionnel.

Στον εμβληματικό χώρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, βρέθηκαν περισσότεροι από 750 κομμωτές και καλεσμένοι από την Ευρώπη, τις Η.Π.Α, το Ισραήλ, την Κύπρο και την Ελλάδα για να παρακολουθήσουν ένα allstar κομμωτικό show με διεθνή χαρακτήρα.

Οι καλύτεροι διεθνείς και Έλληνες artists συν-δημιούργησαν on stage, επιβεβαιώνοντας ότι η κομμωτική, όπως και η ομορφιά, είναι μια παγκόσμια γλώσσα γεμάτη φαντασία, ταλέντο και συναίσθημα, που ενώνει καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο.

Ο Berni Ottjes (@BerniOttjes), Global Color Ambassador L’Oréal Professionnel παρουσίασε ένα μοναδικό iNOA Masterclass, με έμπνευση την καινοτόμα βαφή που ανανεώθηκε προκειμένου να προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία βαφής σε κομμωτές και καταναλωτές. Ο Berni Ottjes δημιούργησε λαμπερά, σύγχρονα looks, αξιοποιώντας την εξειδικευμένη 3D τεχνική και την πλούσια γκάμα αποχρώσεων της βαφής iNOA. O Berni είναι ένας κομμωτής παθιασμένος για το χρώμα, με χρόνια εκπαιδευτικής πορείας που τον κάνουν έναν από τους πιο δυνατούς και γεμάτους έμπνευση colorists στον κόσμο.

Ο fashion & celebrity hairstylist Drew Schaefering (@DrewSchaefering) ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα για να παρουσιάσει στο Inspiration Day το δικό του δημιουργικό όραμα μέσα από τεχνικές κουρέματος & styling. O Drew ως International Artist και εκπαιδευτής της L’Oréal Professionnel μοιράζεται το πάθος και την τεχνογνωσία του σε κομμωτές σε όλον τον κόσμο, ενώ η δουλειά του έχει φιλοξενηθεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και οίκους μόδας.

Ο creative technologist Δημήτρης Κανέλλης (@cinnamonellis) «ταξίδεψε» τους καλεσμένους στον κόσμο του Μetaverse, όπου η L’Oréal Professionnel ήδη καινοτομεί με εντυπωσιακά χτενίσματα για avatars. Μέσα από μια διαδραστική παρουσίαση, ο Δημήτρης εξήγηση τι σημαίνει metaverse και πως η ομορφιά, η φαντασία και η αυτό-έκφραση θα βρίσκονται ακόμα περισσότερο στο επίκεντρο. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα της L’Oréal Professionnel ανακοίνωσε τo διαγωνισμό Style & Colour Trophy που για το 2023 θα έχει ως θέμα το Metaverse.

Η ομορφιά του μέλλοντος και η υδάτινη ζωή αποτέλεσαν έμπνευση για το finale show του Inspiration Day. Ο Σταμάτης Καραΐσκος (sadhuhair), Καλλιτεχνικός Διευθυντής Haute Coiffure Hellas και ο Quentin Lafforgue (@QuentinLafforgue) guest artist από την Haute Coiffure Francaise μάγεψαν το κοινό με το “Age des Eaux” («Η εποχή των Υδάτων») ένα avant garde show που επιμελήθηκε δημιουργικά ο Christophe Gaillet, Καλλιτεχνικός Διευθυντής Haute Coiffure Francaise.

«Η L’Oréal Professionnel είναι μια μάρκα που επιδιώκει να ενδυναμώνει και να ενώνει τους κομμωτές μέσα από συνεχή εκπαίδευση, συν-δημιουργία στα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά γεγονότα και τα σημαντικότερα εργαλεία που μας δίνουν η επιστήμη και η τεχνολογία πίσω από τα προϊόντα μας. Τα Inspiration Days εκφράζουν απόλυτα το όραμα και τη φιλοσοφία της μάρκας και μας δίνουν κάθε φορά την ευκαιρία να εμπνευστούμε από κορυφαίους hair artists. Φέτος, η ημέρα αυτή ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή για εμάς καθώς για πρώτη φορά υποδεχθήκαμε καλεσμένους από το Ισραήλ και την Κύπρο, επιβεβαιώνοντας ότι η έκφραση και η δημιουργία ξεπερνούν κάθε σύνορο», δήλωσε ο Γιώργος Ματέλλας, Brand Business Leader L’Oréal Professionnel.

Το Inspiration Day στην Εθνική Λυρική Σκηνή θα είναι σύντομα διαθέσιμο για κομμωτές στην εκπαιδευτική πλατφόρμα ACCESS.

#LOrealProGr #LOrealPro #InspirationDays

Από Despoina

Αφήστε μια απάντηση