Η L’Oréal Professionnel Paris, στο πλευρό των κομμωτών από το 1909, παρουσιάζει το Water Saver για εξοικονόμηση έως και 69%* νερού στον λουτήρα του κομμωτηρίου.

#EveryDropCounts

Το Water Saver είναι η πρώτη μας κεφαλή ντους που, μέσω της πατενταρισμένης τεχνολογίας κατακερματισμού του νερού, μειώνει σημαντικά την ποσότητα νερού που χρησιμοποιείται για το ξέβγαλμα των μαλλιών χωρίς να επηρεάζει την απόδοση.

Μια συνεργασία για τη μείωση της σπατάλης νερού.

Η L’Oréal Professional, εδώ και δεκαετίες συνεργάτης των επαγγελματιών κομμωτών, έχει δεσμευτεί να συμβάλει στη μείωση του νερού** ως τομέα προτεραιότητας για την ανάληψη δράσης, επενδύοντας σε λύσεις τεχνολογίας ικανές να προαγάγουν τη βιώσιμη μετάβαση τόσο στη μάρκα όσο και στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια. Έχοντας αποσπάσει το βραβείο Time Best Inventions 2021 στην κατηγορία της ομορφιάς, το L’Oréal Professionnel Water Saver είναι μια καινοτομία που αναπτύχθηκε από κοινού με την Gjosa, μια ελβετική περιβαλλοντική startup που ιδρύθηκε το 2016 για να ενσωματώσει πρωτοποριακές τεχνολογίες σε καθημερινά προϊόντα με στόχο τη σημαντική μείωση της χρήσης νερού. 

Διατηρώντας την ενέργεια ροής μιας παραδοσιακής κεφαλής ντους, η επαναστατική τεχνολογία του Water Saver επιτρέπει στα κομμωτήρια να εξοικονομούν έως και 69% νερό* εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα εξαιρετική απόδοση ξεβγάλματος τόσο στις υπηρεσίες βαφής όσο και στις εκάστοτε θεραπείες μαλλιών.

Η L’Oréal έχει δεσμευτεί να δώσει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να μειώσουν κατά 25%, κατά μέσο όρο και ανά τελικό προϊόν, την κατανάλωση νερού που συνδέεται με τη χρήση των προϊόντων μας, μέχρι το 2030 σε σύγκριση με το 2016. Δεδομένου ότι μέχρι το 2025 ο μισός παγκόσμιος πληθυσμός ενδέχεται να ζει σε περιοχές με λειψυδρία1, το Water Saver θα αποτελέσει καταλύτη για τη μείωση του περιβαλλοντικού αντικτύπου.

To Water Saver είναι μια από τις κύριες συνιστώσες του προγράμματος «Hairstylists for the Future», στόχος του οποίου είναι να στηρίξει τα κομμωτήρια στη μετάβασή τους προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον εστιάζοντας στη βελτίωση της διαχείρισης των απορριμμάτων, στη μείωση της κατανάλωσης νερού και στη στροφή προς ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Αποτελεί μέρος του προγράμματος βιωσιμότητας «We Act» της L’Oréal Professionnel για εποικοδομητική δράση σε ό,τι αφορά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της μάρκας.

Σύγκριση κατανάλωσης νερού.

Μέσος ρυθμός ροής με το Water Saver: 2,74 λίτρα το λεπτό έναντι 8,95 λίτρων το λεπτό χωρίς το Water Saver*.  

Σχεδιασμένο από επαγγελματίες, για επαγγελματίες.

* Μείωση της ροής νερού σε σύγκριση με τη μέση ροή στα κομμωτήρια στη Γαλλία.
** Στόχος του προγράμματος «L’Oréal for the Future»: μείωση κατά 25% της ποσότητας νερού που χρειάζονται οι καταναλωτές για το ξέβγαλμα των προϊόντων μας.

Εργονομικός σχεδιασμός.

Με ανάγλυφη επιφάνεια για εύκολο κράτημα, το Water Saver έχει εργονομικό σχεδιασμό, δοκιμασμένο από επαγγελματίες, για να κάνει τη δουλειά των κομμωτών πιο εύκολη. Και η εξωτερική του συσκευασία φτιάχνεται από χαρτόνι με πιστοποίηση FSC.

#EveryDropCounts

Από Despoina

Αφήστε μια απάντηση