Η νέα iNOA, η πολυτελής εμπειρία βαφής στο κομμωτήριο, συνδυάζεται τώρα με μια επαγγελματική διάγνωση.
Ανακαλύψτε τη νέα iNOA, με τεχνολογία ODS, χωρίς αμμωνία. Τώρα, με βελτιωμένη σύνθεση αλλά και με νέα, πλήρη διαδικασία διάγνωσης που ενισχύεται μέσω της τεχνολογίας. Πιο εύκολη & πιο γρήγορη εφαρμογή για τον κομμωτή και εγγυημένα εξαιρετικό χρωματικό αποτέλεσμα, μέσα από μια ολοκληρωμένη, πολυτελή εμπειρία στο κομμωτήριο. Η νέα αυτή σύνθεση περικλείεται σε βελτιωμένη συσκευασία – πιο premium, πιο διαισθητική, αλλά και πιο βιώσιμη τόσο ως προς τον σχεδιασμό όσο και ως προς την παραγωγή της.
Από τον Σεπτέμβριο του 2022, 7.300 κομμωτές σε όλον τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τη σύνθεση και τη συσκευασία της νέας iNOA για πρώτη φορά.

  • iNOA, η επαγγελματική και πολυτελής βαφή χωρίς αμμωνία, σημείο αναφοράς στο χρώμα.
  • Επαγγελματική διάγνωση, για εξατομικευμένο χρώμα.
  • Χρώμα υψηλής απόδοσης & μακράς διάρκειας, με 100% κάλυψη των λευκών.
  • Έντονη λάμψη: +48%*.
  • Άοσμη και ευχάριστη εμπειρία εφαρμογής.
  • Βέλτιστη άνεση στο τριχωτό.

Η πρωτοποριακή σύνθεση της iNOA, η οποία κυκλοφόρησε το 2009, εξασφαλίζει χρώμα υψηλής απόδοσης αξιοποιώντας τη μοναδική δύναμη του ελαίου – χάρη στην πατενταρισμένη, αποκλειστική τεχνολογία OIL DELIVERY SYSTEM (ODS), με σύνθεση με 60% περιεκτικότητα σε έλαιο. Η τεχνολογία ODS ωθεί τις χρωστικές στο εσωτερικό της τρίχας τόσο αποτελεσματικά που δεν χρειάζεται αμμωνία.
Πέρα από καταλύτης για τη βαθύτερη διείσδυση των χρωστικών στην τρίχα, η μοναδική αυτή υψηλή περιεκτικότητα σε έλαιο δημιουργεί υγιές, λαμπερό, αξιόπιστο χρώμα γεμάτο ζωντάνια. Με βέλτιστη άνεση στο τριχωτό, και χωρίς καθόλου δυσάρεστες οσμές καθ’ όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας, η iNOA εξασφαλίζει επίσης 100% κάλυψη των λευκών και ορατή βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών. Αφήνει τα μαλλιά 48%* πιο λαμπερά.
Αυτή η σύνθεση, με τη δύναμη του ελαίου, φέρνει την επιτομή της πολυτέλειας στη διαδικασία της βαφής μέσα από μια απολαυστική εμπειρία στο κομμωτήριο, η οποία εξατομικεύεται χάρη σε μια υπερσύγχρονη επαγγελματική εφαρμογή διάγνωσης, το iNOA [ iD ]. Η νέα έξυπνη σύνθεση, με υφή που δεν στάζει, ξεβγάζεται πιο εύκολα. Η νέα σύνθεση της iNOA σχεδιάστηκε πιο ρευστή, κάτι που διευκολύνει τόσο την εφαρμογή όσο και το ξέβγαλμα, κάνοντας πιο εύκολη τη δουλειά των κομμωτών. 97%** των κομμωτών είπαν ότι η νέα σύνθεση είναι ευχάριστη στη χρήση.

Νέα έξυπνη συσκευασία.

Πιο βιώσιμη.
Η νέα iNOA συμβάλλει στις προσπάθειες βιωσιμότητας, σύμφωνα και με τις δεσμεύσεις της L’Oréal Professionnel. Το μικρότερο σωληνάριο από 95% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και η κατάργηση του φυλλαδίου οδηγιών χρήσης κάνουν τη συσκευασία πιο βιώσιμη, με εξοικονόμηση 79 τόνων χαρτιού τον χρόνο. Η βαφή ξεβγάζεται πιο εύκολα βοηθώντας έτσι στη μείωση της χρήσης νερού – βασικό τομέα ανάληψης δράσης για τη μάρκα.
Πιο βολική.
Τα σωληνάρια μπορούν τώρα να τοποθετηθούν κάθετα, εξοικονομώντας χώρο στο κομμωτήριο. Ο οδηγός Pantone και ο αριθμός της απόχρωσης στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας δίνουν πιο ξεκάθαρη εικόνα στον κομμωτή βοηθώντας τον να βρει εύκολα, πάνω στο τρέξιμο της δουλειάς, τις αποχρώσεις που χρειάζεται για το μείγμα του.
Πιο εκπαιδευτική.
Ο κωδικός QR πάνω στη συσκευασία δίνει άμεση πρόσβαση σε χρήσιμο εκπαιδευτικό περιεχόμενο ηλεκτρονικής μορφής – άρα χωρίς να χρησιμοποιείται χαρτί. Ο κομμωτής μπορεί να μάθει τα πάντα για την iNOA, καθώς και για το πώς να βελτιστοποιήσει την κάλυψη των λευκών και την αλλαγή χρώματος.

Πολυτελής βαφή με τη δύναμη του ελαίου, τώρα σε 91 αποχρώσεις.

Μια τεράστια γκάμα επαγγελματικών αποχρώσεων, σε 10 χρωματικές οικογένειες.
Η μεγάλη χρωματική παλέτα εξοπλίζει τον κομμωτή με απεριόριστη δημιουργικότητα.
Με δυνατότητα είτε να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα είτε να αναμειχθούν, οι αποχρώσεις της iNOA προσφέρουν έως και 100% κάλυψη των λευκών και χρώμα υψηλής απόδοσης.

Η διάγνωση σε νέα διάσταση.

Η iNOA [ iD ] δίνει στην πελάτισσα τη δυνατότητα να δει σε προεπισκόπηση το χρωματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά της, πολύ ρεαλιστικά, ακόμα κι όταν επικαλύπτονται δύο αποχρώσεις από τον κομμωτή.
Η διάγνωση ανεβαίνει επίπεδο, για την πιο πολυτελή εμπειρία βαφής.
Γιατί, παρ’ όλο που το 80%* των κομμωτών λένε ότι ξεκινούν την επίσκεψη κάθε τους πελάτισσας με μια συμβουλευτική διάγνωση, μόνο το 7%* των γυναικών αισθάνονται ότι όντως γίνεται μια τέτοια διάγνωση. Η iNOA ενσαρκώνει την τελευταία λέξη του επαγγελματισμού, γι’ αυτό και δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται από ένα εξειδικευμένο εργαλείο – κι αυτό το εργαλείο είναι το iNOA [ iD ] – που να διευκολύνει την επικοινωνία κομμωτή-πελάτισσας ώστε να ευθυγραμμίζεται η ιδέα που έχουν και οι δύο σε ό,τι αφορά το χρώμα.
Για τους κομμωτές iNOA, η πρόσβαση σε μια εξατομικευμένη, λεπτομερή συμβουλευτική διάγνωση για τις πελάτισσές τους γίνεται τώρα απλή υπόθεση.

iNOA: η καινοτομία.

Καινοτομία ΧΩΡΙΣ αμμωνία.
Πέρα από επιστημονικό επίτευγμα, η iNOA άλλαξε τον τρόπο με τον οποίον η L’Oréal Professionnel προσέγγιζε την αγορά της βαφής των μαλλιών. Η iNOA σηματοδότησε την πρώτη φορά που το ίδιο το όνομα μιας προϊοντικής σειράς συμπεριλήφθηκε στο μενού υπηρεσιών σε κομμωτήρια σε όλον τον κόσμο. Η απήχηση και η αναγνωρισιμότητα της iNOA είναι πλέον τέτοιες που, συχνά, οι γυναίκες μπαίνουν στο κομμωτήριο ζητώντας από μόνες τους αυτή την υπηρεσία στον κομμωτή τους.
Ένα πολυβραβευμένο προϊόν.
Έχοντας αποκτήσει ευρεία αναγνώριση σε όλον τον κλάδο, η iNOA έχει λάβει πληθώρα βραβείων για τη συνεισφορά της στην επανάσταση στο χρώμα των μαλλιών· μεταξύ αυτών, η iNOA κέρδισε το βραβείο WWD Japan’s Best Professional Hair Color 2022, ενώ το αρχικό λανσάρισμά της απέσπασε τα βραβεία Allure Best of Beauty, WWD Beauty Biz, Realbeauty.com, Gold Star Awards, Behind the chair.com, και το γαλλικό Prix d’Excellence Marie Claire de la Beauté.

Μια εμπειρία πολυτέλειας, μόνο στα κομμωτήρια.

Η τελετουργία ομορφιάς iNOA.
Η επίσκεψη στο κομμωτήριο είναι μια όμορφη στιγμή για την πελάτισσα, όχι μόνο για το τελικό αποτέλεσμα αλλά και για την ίδια την υπηρεσία. Με μια ευχάριστη εμπειρία για όλες τις αισθήσεις, και υψηλής απόδοσης χρώμα & λάμψη που μόνο ένας επαγγελματίας μπορεί να πετύχει, η iNOA είναι η απόλυτη έκφραση της φιλοσοφίας της L’Oréal Professionnel να προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση
σε κάθε γυναίκα.
Πλούσιο χρώμα, με τη δύναμη του ελαίου.
Η iNOA είναι μια πολυτελής επαγγελματική βαφή, μοναδική στο είδος της, που δρα με τη δύναμη του ελαίου. Η σύνθεση της iNOA είναι εντελώς άοσμη, γι’ αυτό και οι πελάτισσες απολαμβάνουν τη διαδικασία της βαφής. Και τα αποτελέσματα είναι αναμφισβήτητα: έως και 100% κάλυψη των λευκών, με βελτίωση της ποιότητας της τρίχας και έντονη λάμψη, όλα εφικτά στα χέρια ενός έμπειρου επαγγελματία.

#iNOA #haircolor #noammonia

Από Despoina

Αφήστε μια απάντηση