Ένα δημιουργικό 2ημερο έζησε η ομάδα της ΚΥΑΝΑ αυτό το Σαββατοκύριακο. Γεμάτο νέους στόχους, επιτυχίες, συγκινήσεις, βραβεύσεις, γέλια και ανθρώπους που βοηθούν καθημερινά την ΚΥΑΝΑ να δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Το Σάββατο 14/1 και την Κυριακή 15/1  οι συνεργάτες της εταιρείας από όλη την Ελλάδα παρευρέθηκαν στο συνέδριο με θέμα «Η επόμενη μέρα» στο GRAND Hotel της Θεσσαλονίκης. Σκοπός ήταν μία επισκόπηση του 2022 και η παρουσίαση της στρατηγικής και των νέων στόχων της ΚΥΑΝΑ για το έτος 2023.

Μέσα σε αυτές τις 2 ημέρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν προβληματισμούς και ιδέες, νέες επιτεύξεις, να γνωριστούν καλύτερα και να περάσουν όμορφα μέσα από ομαδικές εργασίες.

Η ΚΥΑΝΑ επικροτώντας πάντα την προσπάθεια και την εργατικότητα  βράβευσε την Έφη Τοπαλίδου, υπεύθυνη καταστήματος της Δραγούμη και τον Αποστόλη Χρονόπουλο, υπεύθυνο πωλητών και τεχνικών στην Αθήνα για την πολύτιμη βοήθειά τους και την επιμονή τους να φτάσουν την ΚΥΑΝΑ ακόμη πιο ψηλά.

Μετά τη λήξη του συνεδρίου ακολούθησε γεύμα σε εστιατόριο, όπου εκεί πραγματοποιήθηκε και η κοπή της βασιλόπιτας με τυχερό νικητή του φλουριού, τον Άλεξ Πατλάκ, ΚΥΑΝΑ Hair Specialist .

Στόχος για την επόμενη χρονιά είναι η ΚΥΑΝΑ να μεγαλώσει την οικογένεια της ακόμη περισσότερο με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος και ήθος για υγειή και όμορφα μαλλιά.

Δείτε μερικές στιγμές παρακάτω:

Η διοίκηση της ΚΥΑΝΑ
Αλέξανδρος Κοιλανίτης, Αποστόλης Χρονόπουλος , Γιάννης Βασιλειάδης
Χρύσα Κυπαρίσση, Δημήτρης Κακλιάς, Βαλεντίνα Ρεσέτνιακ, Αποστόλης Χρονόπουλος, Τζίμης Αθανασιάδης, Γιάννης Βασιλειάδης, Αλέξανδρος Κοιλανίτης
Γιάννης Βασιλειάδης, Ιωάννα Αδάμου, Χρήστος Τσερτσενές, Έφη Τοπαλίδου, Τέσσα Φαράντου, Σοφία Ηλιοπούλου, Γιώργος Κοσμάς
Η ομάδα της ΚΥΑΝΑ
Αλέξανδρος Κοιλανίτης, Άλεξ Παττλάκ, Γιάννης Βασιλειάδης

Από Despoina

Αφήστε μια απάντηση