Λάμψη, θέαμα και ομορφιά στον μεγάλο τελικό των παγκρήτιων καλλιστείων!

Ο πιο εντυπωσιακός τελικός των τελευταίων ετών για τα Παγκρήτια Καλλιστεία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στην ειδικά διαμορφωμένη και κατάμεστη από κόσμο αίθουσα “Κήπος των Αισθήσεων” στο Ηράκλειο, όπου αναδείχθηκαν οι τέσσερις ομορφότερες Κρητικές για το 2022!

Τον τίτλο της Miss Κρήτη κατέκτησε η μελαχρινή καλλονή Δάφνη Λαζίδου 18 ετών από το Ρέθυμνο, Ά Αναπληρωματική αναδείχθηκε η Ραφαέλλα Χρίστου 20 ετών και ΄Β Αναπληρωματική η Χρυσάνθη Βοσκάκη 18 ετών από το Ηράκλειο. Tον τίτλο της Miss Κρήτη Young κατέκτησε η 16 ετών ηρακλειώτισσα Μαριέττα Μηλαθιανάκη!

Εστεμμένες Διαγωνισμού Miss Κρήτη 2022
Παρουσιαστές Γιάννης Σπαλιάρας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Πρόεδρος ΚΥΑΝΑ Γιάννης Βασιλειάδης, Υποψήφια Μοντέλα

Το ρόλο των παρουσιαστών ανέλαβαν ο μοναδικός Γιάννης Σπαλιάρας και η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Παναγιώταρου οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άψογα στις απαιτήσεις της παραγωγής, ενώ την παράσταση έκλεψε ο ανατρεπτικός Λάκης Γαβαλάς ο οποίος ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής.

Miss Hellas 2022, Λάκης Γαβαλάς, Μικαέλα Λυπάκη, Γιάννης Βασιλειάδης

Χρυσός Χορηγός του διαγωνισμού για 6η συνεχόμενη χρονιά αποτέλεσε η KYANA Professional Hair Products. Ο πρόεδρος της εταιρίας, Γιάννης Βασιλειάδης παρευρέθηκε στην εκδήλωση και συμμετείχε ως μέλος της κριτικής επιτροπής δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την υποστήριξη του σε τέτοιες διοργανώσεις ομορφιάς.

Ασημένιο Χορηγό αποτέλεσε ηCristi Academy, η οποία φρόντισε όπως κάθε χρόνο για την εκπαίδευση των φιναλίστ. Η περιποίηση των μαλλιών των μοντέλων πριν και κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ανέλαβε η creative team τουAri Kalathaki με τη βοήθεια των επαγγελματικών προϊόντων ΚΥΑΝΑ.

Ο Διαγωνισμός στήριξε και πρόβαλε το σωματείο Στόχος – Πρόληψη και την εκστρατείαΗ Μόδα Βάζει στόχο τον Καρκίνο του Στήθους”,ενώ την υποστήριξη του στην εκδήλωση προσέφερε το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα!

Miss Κρήτη 2022 Δάφνη Λαζίδου
Παρουσιαστές Γιάννης Σπαλιάρας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Miss Hellas 2022, Υποψήφια Μοντέλα
Creative team του Ari Kalathaki και Υποψήφια Μοντέλα
Aris Kalathakis και Υποψήφιο Μοντέλο
Υποψήφια Μοντέλα με δώρα ΚΥΑΝΑ
Υποψήφια Μοντέλα με προϊόντα ΚΥΑΝΑ

Από Despoina

Αφήστε μια απάντηση