Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου το 2o Masterclass για το Χειμώνα του 2022-2023, με πρωταγωνίστρια την ΚΥΑΝΑ στο Imperial Hotel, στην Λάρισα.

Οι ΚΥΑΝΑ Specialists παρουσίασαν νέες τάσεις σε τεχνικές βαφών και θεραπείες κερατίνης, ενώ η Αλί Φατμά δημιούργησε εκπληκτικά χτενίσματα που εντυπωσίασαν.

KYANA Specialist Κέλλυ Τσιφτελίδου με μοντέλο
KYANA Specialist Αλί Φατμά Τσαους με μοντέλο

Η ΚΥΑΝΑ φιλοξένησε όλους τους παρευρισκόμενους κομμωτές από όλα τα μέρη της Ελλάδος στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου.

Ευχαριστούμε την Ακαδημία «Μy m.u.a.» για το εξαιρετικό μακιγιάζ των μοντέλων αλλά και των τεχνικών και ιδιαίτερα τις Makeup Artists Παρασκευή Μπασιούκα και Γιώτα Κανάτη.

Ευχαριστούμε για την ευγενική υποστήριξη τους συνδέσμους καταστηματαρχών κουρέων/κομμωτών Ν. Μαγνησίας, Ν. Λάρισας και Τρικάλων όπως επίσης και τον σύλλογο κομμωτών Ν. Καρδίτσας.

Στο Masterclass παρευρέθηκαν επίσης, ο σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας, οι οποίοι με αφορμή τον μήνα Νοέμβριο παρουσίασαν την καμπάνια τους “Movember” για την ευαισθητοποίηση του ανδρικού πληθυσμού σε σχέση με την πρόληψη καρκίνων. Οι συμμετέχοντες φωτογραφήθηκαν κρατώντας χάρτινα μουστάκια, ως δείγμα υποστήριξης στους καρκινοπαθείς.

Πρόεδρος KYANA Γιάννης Βασιλειάδης, Πρόεδρος Συνδέσμου κομμωτών Ν. Λάρισας Γιάννης Φατούρας, συμμετέχοντες στη καμπάνια Movember

Το event ολοκληρώθηκε με την κλήρωση 2 μεγάλων δώρων. Ο 1ος τυχερός κέρδισε προϊόντα ΚΥΑΝΑ για μία ολοκληρωμένη θεραπεία QUEEN Classic Keratin. Ο 2ος τυχερός κέρδισε ένα ζευγάρι ανατομικά παπούτσια ΚΥΑΝΑ.

Συμμετέχοντες


KYANA Specialists:
Κέλλυ Τσιφτελίδου
Ελισάβετ Μαγούδη
Αλί Φατμά
Άλεξ Παττλάκ
Καλλιόπη Ζέλκα
Ιωάννα Κυρχανίδου
Δημήτρης Παλαιομήτρος

Από Despoina

Αφήστε μια απάντηση