Είχαμε τη χαρά να είναι μαζί μας τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ο Δημήτρης Τζανής σε ένα δημιουργικό live παρουσιάζοντας ένα mullet cut σε συνδυασμό με ένα πρωτοποριακό βάψιμο με neon colors!

———————————————————————

Λίγα λόγια για το Δημήτρη:

Το 1995 τελείωσα την σχολή του Πέτρου Αμάραντου. Την ίδια χρονιά ξεκίνησα να εργάζομαι σε μεγάλη αλυσίδα κομμωτηρίων στην Αθήνα και ταυτόχρονα έκανα και μετεκπαίδευση στις ακαδημίες Tony & Guy και Vidal Sassoon.  Εξειδικεύτηκα στο κούρεμα και στο χρώμα.

Το 2000 άνοιξα το πρώτο μου καταστήματα στην Χαλκίδα και συνεχίζω έως και σήμερα. Έχω πάρει μέρος σε πολλά show εκπροσωπώντας μεγάλες εταιρίες.   Τα τελευταία χρόνια επίσης, δημιουργώ τις δικές μου collection, οι οποίες διαγωνίζονται σε τοπικό, αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. 

Με την εκπαίδευση ασχολούμαι από το 2004 ως Freelancer Educator.  Από το 2009 έως το 2011 ήμουν εκπαίδευσης στα Ι.Ε.Κ. praxis στην Χαλκίδα. Από τον Μάρτιο του 2021 είμαι εξωτερικός trainer στην Schwarzkopf, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζω ως freelancer και πιο συγκεκριμένα ασχολούμαι με εκπαίδευση απευθείας σε κομμωτές με κάποια σχετική εμπειρία, δηλαδή κάνω advanced courses και masterclass. 

Επιπλέον, αποτελώ εξωτερικό συνεργάτη της εταιρείας Alfaparf Milano.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Το 2021 υποψήφιος σε 4 κατηγορίες για τα Estetica hairawards: Best avant-garde collection, Hairdresser of the year, men’s look of the year, best hair collection.  – gold winner men’s look of the year

Δείτε το βίντεο εδώ:

———————————————————————

Δες το live ΔΩΡΕΑΝ τη στιγμή που συμβαίνει αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή θες εδώ:  Facebook: https://bit.ly/3K8gwt6 

Youtube: https://bit.ly/3wPSrlN  

Ακολούθησέ μας στο Instagram https://www.instagram.com/haircgtv/ 

Διάβασε όλα τα νέα και τα άρθρα της ελληνικής κοινότητας κομμωτών – Hair Community Greece εδώ https://haircg.tv/

Από Despoina

Αφήστε μια απάντηση