Με επιρροές από τη δεκαετία των 90’s, η νέα collection της είναι εμπνευσμένη από διάσημους φωτογράφους όπως ο Peter Lindbergh & ο Helmut Newton, καθώς και από fashion icons και μοντέλα που άφησαν το σημάδι τους στη μόδα και το στυλ και άσκησαν μεγάλη επιρροή στην καθημερινότητα της κάθε γυναίκας.

Αποτελώντας συνώνυμο της υψηλής κομμωτικής τέχνης για περισσότερο από 50 χρόνια, η Haute Coiffure Francaise Ελλάδας (HCF Ελλάδας) ανήκει στο club των κορυφαίων κομμωτών διεθνώς και δημιουργεί τις τάσεις στα μαλλιά, έχοντας πάντα στο πλευρό της τη L’Oréal Professionnel Paris, την ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα μαλλιών.

Η μόδα αποτελεί μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης για τη δραστήρια Καλλιτεχνική Ομάδα της HCF Ελλάδας, που τα τελευταία δύο χρόνια έχει εξελιχθεί καλλιτεχνικά καθώς δημιουργεί και παρουσιάζει δύο ελληνικές collections το χρόνο, ενώ παράλληλα συμμετέχει στα μεγαλύτερα fashion shows & events της χώρας.

Η συλλογή -POSE- αντλεί έμπνευση από σχεδιαστές που κυριάρχησαν στα 90s όπως ο Issey Miyake και ο Helmut Lang. Διακρίνεται για την απλότητα της και για τις καθαρές, γεωμετρικές γραμμές -ξεκάθαρη αναφορά στο μινιμαλισμό που χαρακτήριζε τη δεκαετία ’90. Η θηλυκότητα αναδεικνύεται μέσα από

φιλαρίσματα που δίνουν στη συλλογή μια σύγχρονη εικόνα, που ανταποκρίνεται σε αυτό που αναζητά κάθε γυναίκα σήμερα, και μόνο ένας κομμωτής μπορεί να της προσφέρει.

«Ως κομμωτές-καλλιτέχνες εμπνεόμαστε συνεχώς από τη μόδα, το street styling, τις διεθνείς τάσεις αλλά και από τις γυναίκες που συναντούμε καθημερινά. Δημιουργήσαμε τη νέα συλλογή –POSE– έχοντας ως ερέθισμα τη μεγάλη επιστροφή των 90s, όπου τα cool kids και τα fashion icons όριζαν τις τάσεις της εποχής. Η απλότητα και ο μινιμαλισμός της δεκαετίας εκφράζονται μέσα από τη γεωμετρία και τις καθαρές γραμμές, ενώ δώσαμε μια πιο σύγχρονη αίσθηση μέσα από φιλαρίσματα. Παράλληλα, εμπνευστήκαμε από εμβληματικές φωτογραφίσεις από κορυφαίους φωτογράφους όπως ο Peter Lindbergh και ο Helmut Newton για να δημιουργήσουμε εικόνες υψηλής αισθητικής, ένα κοινό ζητούμενο τόσο για εμάς ως Καλλιτεχνική Ομάδα ως και για τη LOréal Professionnel Paris, η οποία μας υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια», δηλώνει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Σταμάτης Καραΐσκος.

«Στη LOréal Professionnel Paris είναι στο DNA μας να στηρίζουμε καλλιτεχνικές ομάδες και θεσμούς που δίνουν έμπνευση, προάγουν το ταλέντο, την καλλιτεχνία και την ομαδικότητα και αναδεικνύουν την αξία της κομμωτικής τέχνης. Συμπορευόμαστε πολλά χρόνια με την Haute Coiffure Francaise Ελλάδας γιατί για εμάς αποτελεί ένα διαχρονικό σύμβολο ομορφιάς, ένα όνειρο για κάθε κομμωτή παγκοσμίως που «διψάει» για καλλιτεχνική έκφραση. Είμαστε σίγουροι ότι τόσο οι κομμωτές όσο και οι γυναίκες θα αγαπήσουν και θα υιοθετήσουν την collection POSE-!», δηλώνει η Νατάσα Μπεγνή, Διευθύντρια Εκπαίδευσης LOréal Professional Products

*Credits συλλογής:

Φωτογράφος: Μαρία Κουτρουμπή

MUA: Μαριλού Τζιβελέκη

Fashion Stylist: Μιχάλης Πάντος

Hair Stylist: Σταμάτης Καραίσκος, Κλεάνθης Κεφάλας

Για τα χτενίσματα χρησιμοποιήθηκαν προϊόντα L’Oréal Professionnel Paris.

Από Despoina

Αφήστε μια απάντηση