Το μεγαλύτερο show κομμωτικής στην Ευρώπη επιστρέφει στο φυσικό του χώρο και φέτος, 40 χρόνια από την πρώτη διοργάνωσή του, έχει τη σφραγίδα της Alfaparf Milano Professional, της Νο 1 Ιταλικής μάρκας επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών παγκοσμίως!

Το διεθνούς φήμης Alternative show είναι γεγονός και η Alfaparf Milano Professional θα είναι ο μέγας χορηγός του, έρχοντας να ταράξει τα νερά της δημιουργικότητας και της φαντασίας!  Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό διήμερο show, στις 8 & 9 Οκτωβρίου, αφιερωμένο στον κόσμο της κομμωτικής τέχνης, των νέων τάσεων στο χώρο και με πολύ καλλιτεχνικό θέαμα με πρωταγωνιστές, μα τι άλλο, τα μαλλιά!

Για ακόμα μία φορά, επαγγελματίες κομμωτές από κάθε γωνιά του κόσμου θα συναντηθούν σε ένα εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο, σε μία ολοκαίνουργια πασαρέλα, για να γνωρίσουν και να παρακολουθήσουν από κοντά τις παρουσιάσεις και τις δημιουργίες κομμωτών, που έχουν γράψει και γράφουν τη δική τους ιστορία στο χώρο της κομμωτικής και έχουν αφήσει ήδη το δικό τους μοναδικό στίγμα.

2 μέρες γεμάτες χρώμα, φαντασία και εκπλήξεις και όλα αυτά θα συμβούν στη σκηνή του παγκοσμίως γνωστού Alternative show! Διαγωνισμοί,  Στη 40η επέτειό του, το φετινό show φέρει τον τίτλο “Legends”  και στη σκηνή του θα παρευρεθούν οι καλύτερες δημιουργίες στις κατηγορίες των βραβείων, για να διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή.

Από τους πρωταγωνιστές του show, θα είναι και ο μοναδικός Rudy Mostarda, ως Global Creative Director της Alfaparf Milano Professional, όπου υπόσχεται να προσφέρει  δυνατές στιγμές, έμπνευση και συγκίνηση, υπενθυμίζοντας για ακόμα μία φορά όλα εκείνα που κάνουν τόσο ξεχωριστή την κομμωτική κοινότητα.

Δίνουμε ραντεβού στο μεγαλύτερο catwalk κομμωτικής στον κόσμο, το Alternative show, τη μεγαλύτερη γιορτή και αναγνώριση του κλάδου, που συνεχίζει να εμπνέει χιλιάδες επαγγελματίες στον πλανήτη και να δημιουργεί τάσεις και να αποτελεί πηγή έμπνευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το show ή αν επιθυμείτε να το παρακολουθήσετε από κοντά, επικοινωνήστε με την TES COSMETICS, αποκλειστικό διανομέα της Alfaparf Milano στην Ελλάδα, στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 213 007 0170

Mail: info@tescosmetics.gr

Facebook: https://www.facebook.com/tescosmetics

Instagram: https://www.instagram.com/tescosmetics/?hl=el

Από Despoina

Αφήστε μια απάντηση