Είχαμε τη χαρά να βρισκόμαστε σε ένα από τα πιο εκλεκτά Events του χώρου μας, στο red carpet της κομμωτικής ‘’Hair Awards’’ by Estetica Hellas.

To Hair Community Greece ήταν Χορηγός επικοινωνίας στα Hair Awards by Estetica Hellas. Ο κ. Θοδωρής Οικονομάκης ανέδειξε τη λαμπρότητα της βραδιάς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών καθώς ήταν εκεί με την ομάδα από την ώρα της προετοιμασίας, παίρνοντας δηλώσεις από τους συναδέλφους τόσο στα backstage, όσο και στην αρχή & στο τέλος του Show. Στελέχη εταιρειών & άξιοι συνάδελφοι έκαναν τη δήλωση τους στην κάμερα του haircg.tv & τον Θοδωρή Οικονομάκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήσαμε τους συναδέλφους μας κύριο Αλέξανδρο Γκιάτα & κύριο Μανώλη Τσιαούση για τις εξαιρετικές δημιουργίες τους. Συγκεκριμένα, ο κύριος Θοδωρής Οικονομάκης ανέβηκε στο stage του Estetica Hellas βραβεύοντάς τους με τιμητικές πλακέτες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης σε διαγωνισμούς του HCG CHOICE AWARDS. Πρόκειται για έναν θεσμό που έχει δημιουργήσει το haircg.tv & έχει σαν σκοπό, να αναδεικνύονται οι καλύτεροι σε κάθε κατηγορία μέσα από την κοινότητα.

Και μία φωτογραφία με μερικούς από τους Instructors μας!

Οι βραβεύσεις που κάναμε:

Αλέξανδρος Γκιάτα: 1η θέση Most Creative Barber of the Year 2022

Μανώλης Τσιαούσης: 1η θέση Best Balayage of the Year 2022

Οι νικητές μας

Διεκδίκησε και εσύ μία θέση στο Stage του Hair Awards 2023!
Πάρε μέρος εδώ: https://bit.ly/3nyuH0B

Αφήστε μια απάντηση