Ένα ακόμη μακρινό ταξίδι ολοκληρώθηκε με επιτυχία για την ΚΥΑΝΑ. Ο πρόεδρος της εταιρίας Γιάννης Βασιλειάδης παρέα με τον CEO της Freefall Productions, Κώστα Μάτζιο συνεργάστηκαν στα γυρίσματα του Fatsabook βιώνοντας παράλληλα μία φανταστική εμπειρία! Το ταξίδι ξεκίνησε με ένα σύντομο πέρασμα από την Κωνσταντινούπολη, όπου επισκέφθηκαν ένα από τα λίγα εναπομείναντα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα που λειτουργούν στην Πόλη, το Ζωγράφειο Λύκειο.

Οι δύο πρωταγωνιστές μετά την ευχάριστη στάση στην Πόλη, κατέφθασαν με μεγάλο ενθουσιασμό στο Κιργιστάν. Θερμή υποδοχή επιφύλασσε στους δύο άνδρες στα σύνορα της χώρας με το Καζακστάν. Εκεί συνάντησαν κατοίκoυς του τόπου, με τους οποίους και δείπνησαν. Πλούσιο τραπέζι, συνοδευόμενο από μικρασιάτικα γεύματα με παράλληλες συζητήσεις και γέλιο κατάφεραν να συσφίξουν το κλίμα των δύο Ελλήνων με τους ντόπιους. ¨Δεν έχω συναντήσει πιο γελαστούς και φιλόξενους ανθρώπους στον κόσμο. Μας έβαλαν στο σπίτι τους, στην μέση του πουθενά, μας τάισαν και δεχτήκαμε τόνους αγάπης¨ ήταν μερικές από τις δηλώσεις του κ. Μάντζιου.

Στις αξίες και τις αρχές των ανθρώπων στάθηκε ο κ. Βασιλειάδης, ο οποίος ανταπέδωσε την φιλοξενία μοιράζοντας ως δώρα προϊόντα ΚΥΑΝΑ και ευχαρίστησε θερμά τους κατοίκους της περιοχής.

Ο κ. Βασιλειάδης, ο κ. Μάτζιος και οι Κιργιστιανοι έγιναν πλέον μία όμορφη παρέα που πέρασαν μαζί την υπόλοιπη μέρα. Ευχάριστες και δημιουργικές παραστάσεις πραγματοποιήθηκαν από μικρούς και μεγάλους για την καλύτερη δυνατή προσπάθεια των γυρισμάτων του Fatsabook. Η συνέχεια περιλάμβανε βόλτες σε μαγευτικά σημεία της περιοχής και επίσκεψη στο State History Museum του Μπίσκεκ.

Οι δύο πρωταγωνιστές με την κ. Μαρία Σουλή ιδιοκτήτρια του ταξιδιωτικού γραφείου Sunflight.

Η QUEEN LAQ ΚΥΑΝΑ σε ένα ακόμη μεγάλο και συναρπαστικό ταξίδι έκανε το διάλλειμα που της άξιζε, στον εμβληματικό θρόνο της περιοχής!!

Τα πολλά χαμόγελα, η φιλοξενία, οι αξίες και τα συναισθήματα τα οποία έλαβαν αλλά και έδωσαν οι πρωταγωνιστές του ταξιδιού συνέθεσαν ένα απίστευτο, αξέχαστο και μοναδικό ταξίδι. Εμπειρία η οποία φαίνεται ότι θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό των ταξιδιωτών για πολλά χρόνια!

Από Despoina

Αφήστε μια απάντηση