Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 στις 18:00 είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε το Νίκο Κούρο, ιδιοκτήτη του κοµµωτηρίου Lemon Poppy Seed και instructor της πρώτης ελληνικής συνδρομητικής πλατφόρμας για κομμωτές.

Ο Νίκος μας παρουσίασε στο digital stage του HairCG.TV γυναικείο κούρεμα σε σγουρά μαλλιά και styling καθώς στο Lemon Poppy Seed αντιμετωπίζουν τα μαλλιά σαν οργανική ύλη.

Τα σπαστά και τα σγουρά μαλλιά έχουν πολύ διαφορετικές ανάγκες από τα ίσια, λόγω των διαφορετικών ειδών καμπύλης. Καθώς στο Lemon Poppy Seed, αγαπάνε τις όποιες καμπύλες στα μαλλιά και τους αρέσει να προσδίδουν όμορφα σχήματα σε αυτά χωρίς να φοβούνται να τα κουρέψουν και τονίζοντάς τα με πολύ όμορφους χρωματισμούς.

Δείτε το βίντεο εδώ :

Λίγες φωτογραφίες & από το backstage μας.. Μπορείς πάντα να πατάς στις φωτογραφίες και να δεις το βίντεο!

—————————————————————————————————————–

Λίγα λόγια για το Lemon Poppy Seed Training Services

Το Lemon Poppy Seed Training Services, είναι ένα side-project των Έλενα Τζίνη και Νίκου Κούρου, ιδιοκτητών του κοµµωτηρίου Lemon Poppy Seed.

Από το 2012 ξεκίνησαν να οργανώνουν Σεµινάρια Κομμωτικής µε φημισμένες οµάδες από το εξωτερικό και στη συνέχεια και της δικής τους ομάδας με σκοπό να παρέχουν την άρτια τεχνική εκπαίδευση και εξέλιξη που χρειάζεται ένας επαγγελματίας κοµµωτής.

Τα Σεµινάρια είναι διαφόρων επιπέδων και θεµάτων, από τα πιο απλά µέχρι τα πιο avant-garde. Στόχο έχουν οι συμμετέχοντες μέσα από την πρακτική εξάσκηση να λάβουν τη μέγιστη πληροφορία και εκπαίδευση από έμπειρους κομμωτές και να αποδώσουν τις γνώσεις τους σε εξαιρετικά αποτελέσματα στους επισκέπτες των κομμωτηρίων τους.

Η φιλοσοφία του Lemon Poppy Seed Training Services:

προάγει την ποιοτική δουλειά που εξελίσσει το στυλ του κάθε πελάτη, καθιστώντας το εύκολο στην καθημερινότητα, μέσω της γεωμετρικής δόμησης. Βασικός παράγοντας του άρτιου αποτελέσματος αποτελεί η πρωταρχική συμβουλευτική συζήτηση με τον πελάτη.

Ο εκπαιδευτικός μας στόχος είναι η διδασκαλία των σωστών δομημένων κουρεμάτων & βαφών μέσα από ταχύρρυθμα εξειδικευμένα σεμινάρια. Χτίζοντας την επαγγελματική σας ταυτότητα με υψηλής παροχής υπηρεσίες, αυξάνεται ταυτόχρονα και η ζήτησή σας στην ανταγωνιστική αγορά της κομμωτικής τέχνης. Τα σεμινάρια αυτά πραγματοποιούνται από εν ενεργεία κομμωτές με πολλά χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το σύστημα εκπαίδευσης μας είναι κλιμακούμενο, επαναλαμβανόμενο και αφορά όλες τις βαθμίδες και ειδικότητες της κομμωτικής. Στόχος μας η άμεση εφαρμογή τεχνικών και ιδεών στην καθημερινή εμπορική παραγωγή, τόσο του κομμωτηρίου, όσο και του κουρείου.

Από το 2019 τα σεμινάρια στεγάζονται στη νέα μας ακαδημία (Πρωτογένους 6, Ψυρρή) σ’ ένα χώρο πλήρως εξοπλισμένο και διαμορφωμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

———————————————

Δες το live ΔΩΡΕΑΝ τη στιγμή που συμβαίνει εδώ: https://bit.ly/3K8gwt6

Δες το live ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΟΥ on demand οποία στιγμή επιθυμείς στο https://haircg.tv/

Κατέβασε τις εφαρμογές μας εδώ:

Για App Store: https://apple.co/3mffwrS

Για Playstore: https://bit.ly/3pozNwI

Από Despoina

Αφήστε μια απάντηση