Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 στις 20:30 είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε την Άντζυ Πανάγου που είναι instructor της πρώτης ελληνικής συνδρομητικής πλατφόρμας για κομμωτές και έχει χαράξει λαμπρή πορεία σε Πανελλαδικής και Παγκόσμιας εμβέλειας διαγωνισμούς κομμωτικής.
Μας ταξίδεψε λοιπόν στον κόσμο της vang, ένα χτένισμα διαχρονικό, κομψό και στυλάτο, που είναι εκπληκτικό σε πολλούς τύπους μαλλιών και ζητείται πολύ συχνά από τις πελάτισσές μας.
Μας παρουσίασε vang σε πολύ μακριά μαλλιά και έδωσε tips για το σχεδιασμό, την προετοιμασία αλλά και πως πετυχαίνει το επιθυμητό κράτημα.

Δείτε το βίντεο εδώ :

Λίγες φωτογραφίες & από το backstage μας.. Μπορείς πάντα να πατάς στις φωτογραφίες και να δεις το βίντεο!

—————————————————————————————————————–
Λίγα Λόγια για την Άντζυ Πανάγου:

Η Άντζη Πανάγου είναι απόφοιτη του Κέντρου Τεχνικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Πειραιά, με Ειδικότητα Κομμωτικής, στη Σχολή του Ο.Α.Ε.Δ.

Μετά την ολοκλήρωση των βασικών της σπουδών παρακολουθεί στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών επιμορφωτικό πρόγραμμα εκπαιδευτών κομμωτών σε θέματα Ψυχολογίας, Παιδαγωγικής, Διδακτικής Μεθοδολογίας Οργάνωσης της διδασκαλίας, Αισθητικής Αγωγής, Βιοχημείας, Πληροφορικής και Τεχνικές Κομμωτικής.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, αναζητώντας νέα μονοπάτια στο πεδίο έκφρασής της, ανοίγει τους ορίζοντες της σκέψης και της τεχνικής της δίπλα στους μεγαλύτερους δασκάλους κομμωτικής μεγάλων Ευρωπαϊκών μητροπόλεων όπως στο Λονδίνο στη Vidal Sassoon Academy και στην TONI&GUY Hairdressing Academy, αλλά και στη Βιέννη δίπλα στον Robert Welner.

Από τότε ξεκινά μια λαμπρή πορεία σε Πανελλαδικής και Παγκόσμιας εμβέλειας διαγωνισμούς κομμωτικής με κορυφαίες της στιγμές το 1997 το Grand Prix στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κομμωτικής στο Λουξεμβούργο Lion D’ Or , την 1η Θέση στον ίδιο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κομμωτικής, ενώ τρία χρόνια αργότερα, το 2000 κατέλαβε την 1η θέση στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κομμωτικής στο Βερολίνο, το 2000.

———————————————

Δες το live τη στιγμή που συμβαίνει εδώ: https://bit.ly/3K8gwt6

Δες το live και on demand οποία στιγμή επιθυμείς στο https://haircg.tv/

Κατέβασε τις εφαρμογές μας εδώ:

Για App Store: https://apple.co/3mffwrS

Για Playstore: https://bit.ly/3pozNwI 

Από IKONOMAKIS

Αφήστε μια απάντηση