Ανακοίνωση νικητών για το πιο δημιουργικό Barber του έτους 2022 HCG CHOICE AWARDSΑναζητήσαμε τον πιο δημιουργικό Barber της χρονιάς από́ τα μέλη του Hair Community Greece. Θέλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια & στους 34 συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος και μοιράστηκαν τις όμορφες δημιουργίες τους. Η έμπνευση που μας χαρίζουν είναι μεγάλη!

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και τους 3 κριτές μας Γιώργος Πάσσος, Τάσος Τσαρουχας & Σταμάτης Κανελλόπουλος  που συνέβαλαν στην απόφαση του αποτελέσματος ψηφίζοντας την καλύτερη κατά τη γνώμη τους δημιουργία με βάση την τεχνική, την αρμονία και τη συνολική εικόνα.

Συγχαρητήρια στους 3 νικητές μας, που κέρδισαν δικαιωματικά ο καθένας ξεχωριστά τη θέση τους στο διαγωνισμό HCG CHOICE AWARDS 2022 – MOST CREATIVE BARBER OF THE YEAR!

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΝΙΚΗΤΩΝ:

1ος νικητής:  Αλέξανδρος Γκιάτα με τη δημιουργία του με τίτλο ‘’ Crazy Pompadour’’ κερδίζει Ετήσια συνδρομή στο HairCG.TV & Tο βραβείο για το Κορυφαίο Barber για το 2022!

2ος νικητής: Τηλέμαχος Νικολαϊδης με τη δημιουργία του με τίτλο ‘’ Taper’’ κερδίζει  ετήσια συνδρομή στο HairCG.TV και πιστοποίηση της θέσης που έλαβε στο διαγωνισμό από το HairCG.TV

3η νικήτρια: Αγγελική Σαριβασίλογλου με τη δημιουργία της με τίτλο ‘’ Taper fade’’ κερδίζει ετήσια συνδρομή στο HairCG.TV και πιστοποίηση της θέσης που έλαβαν στο διαγωνισμό από το HairCG.TV.

Πάντα αναμένουμε για τις επόμενες, νέες δημιουργίες σας & τις συμμετοχές σας και σε επόμενους διαγωνισμούς των HCG Choice Awards!

«Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να αναγνωρίζουν τη δουλειά σου οι συνάδελφοι σου».

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

#HairCG #HairCGTV #HairCommunityGreece #HairTV

Αφήστε μια απάντηση