Έχεις σκεφτεί το αύριο του κομμωτηρίου; Ο covid, οι καραντίνες ήρθαν και χτυπήσαν και τον δικό μας κλάδο με αλλεπάλληλα κλεισίματα που αυτό είχε σαν συνέπεια κάποιοι να κλείσουν εντελώς και κάποιοι άλλοι να παλεύουν να κρατηθούν ανοιχτοί. Όαση μας σε όλο αυτό ήταν το HairCG.TV που μας έκανε ευέλικτους πιο συναδελφικούς για να πορευτούμε καθώς όλοι έχουμε τα ίδια κοινά προβλήματα και την δίψα για εξέλιξη! Σε όλο αυτό όμως να σκεφτούμε πως υπάρχει και το συνδικαλιστικό κομμάτι που δεν πρέπει ούτε να ξεχνάμε ούτε να παραλείπουμε.

Ήδη με τα Lockdown πολλοί συνάδελφοι αγκαλιάσαμε την προσπάθεια που γίνεται μέσω αυτών. Ας συνεχιστεί όμως με τα οποία προβλήματα υπάρχουν…. Είμαστε εδώ για να λυθούν… Όσο αφορά τους πελάτες μας η καραντίνα τους έδειξε πόσο τελικά αγαπούν το κομμωτήριο… Καθόλου τυχαίο που ζήτησαν να είμαστε οι πρώτοι που θα ανοίξουμε….. Υπήρχε βέβαια και η ανυπόμονη μερίδα που στράφηκε σε εναλλακτικές λύσεις και τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα ήταν ολέθριο.

Ας μην ξεχνάμε πως ο φυσικός χώρος περιποίησης των μαλλιών είναι μόνο το κομμωτήριο! Εκεί θα βρεις τον έμπειρο κομμωτή που θα σε κατευθύνει σωστά, θα σου διορθώσει το χρώμα και την ποιότητα των μαλλιών μέσα από την πλούσια γκάμα των επαγγελματικών του προϊόντων. Για όλους αυτούς τους λόγους στην μετά covid εποχή μην αφήσουμε κανένα κομμωτήριο να κλείσει! Υποστήριξε τον φυσικό χώρο του κομμωτηρίου!

Και συ συνάδελφε, υποστήριξε τον συνάδελφο σου και κατά επέκταση τον κλάδο σου!

Ενωμένοι όλοι μαζί πελάτες και κομμωτές το μόνο που θέλουμε είναι να βλέπουμε όμορφα μαλλιά και το χαμόγελο σου!

Είμαστε εδώ πάντα για σένα!!!

Κλεοπάτρα Κυπαρίσση, Κομμώσεις Κλεοπάτρα, Κωνσταντινουπόλεως 576 & Ζακύνθου 1, Αθήνα

Facebook: Κλεοπάτρα Κυπαρίσση (Κομμώσεις Κλεοπάτρα)

Instagram: @kleopatra_kommotio_hair_expert

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102383088

Αφήστε μια απάντηση