Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2021 – Ανακοινώθηκε σήμερα ότι το Hair Community Greece διακρίθηκε στα Ελληνικά Βραβεία Καινοτομίας 2021 «Hifa 4th Hellenic Innovation Forum & Awards 2021» με βραβεία σε 3 κατηγορίες για τη δημιουργία του καινοτόμου 1ου παγκοσμίως hybrid TV από κομμωτές για κομμωτές, το HAIRCG.TV.
HAIRCG.TV: Πρόκειται για την 1η hybrid TV από κομμωτές για κομμωτές στον κόσμοΔημιούργησε μία νέα κατηγορία στην κομμωτική βιομηχανία, κάτι που δεν υπήρχε σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρόκειται για το 1ο τεχνολογικό hub που ενώνει το κομμωτικό industry και καλύπτει την ανάγκη του να φέρει σε επαφή επαγγελματίες κομμωτές, εταιρείες κομμωτηριακών προϊόντων, εκπαιδευτές και σχολές κομμωτικής.
Είναι ένα κομμωτικό «Netflix» με ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες και επιπλέον live broadcasts. Το περιεχόμενο που μπορεί να παρακολουθήσει ο κάθε συνδρομητής ποικίλει: από εκπαιδευτικά κομμωτικά βίντεο, λανσαρίσματα & events των κορυφαίων κομμωτηριακών brands, μέχρι εκπομπές που αφορούν την «ανάπτυξη του κομμωτηρίου» και έχουν επιχειρηματική θεματολογία. Κάθε μήνα παράγονται τουλάχιστον 8 νέα βίντεο διαθέσιμα για τους συνδρομητές.
Εκπέμπει σε OTT platform με omni channel προσέγγιση και είναι διαθέσιμο σε Apple TV, Android TV, iOS (app store), Android (playstore). Αυτή τη στιγμή υπάρχει συμβατότητα σε πάνω από 1.000 συσκευές και διαθεσιμότητα σε 174 χώρες.


Όραμα HAIRCG.TV: να μπορούν όλοι οι κομμωτές να μοιραστούν την γνώση, να αναβαθμίσουν την τέχνη τους και να εξελίξουν τις επιχειρήσεις τους σε παγκόσμια ποιοτικά standards. Γνώση διαθέσιμη σε όλους από όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκονται.
Φέτος έλαβε μέρος στα «Hellenic Innovation Forum & Awards 2021», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για 4η χρονιά, στις 19 Νοεμβρίου 2021 ψηφιακά και το τρισδιάστατο ψηφιακό εκθεσιακό κέντρο της, το LiveOn Expo Complex, από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Μέσα από αυτό το event βραβεύσεων επιδιώκουν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις που καινοτομούν και επενδύουν στην Ελλάδα, έτσι ώστε η καινοτομία να αποτελέσει βασικό πυλώνα του νέου παραγωγικού μοντέλου της χώρας. 
Το HAIRCG.TV διεκδίκησε βράβευση στις 3 παρακάτω κατηγορίες και έλαβε, ανάμεσα σε μεγάλο αριθμό συμμετοχών, τις εξής διακρίσεις:
HI Award for Business Model – <100 employees – 1η θέση 
HI Award for Business Growth – <100 employees – 2η θέση
Top HI Award for Innovative Company <100 employees – 2η θέση

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βαθμολογία διαμορφώνεται κατά 60% από την ψηφοφορία της επίλεκτης επιτροπής που αποτελείται από σημαντικές προσωπικότητες από πολλούς επιχειρηματικούς κλάδους και παράλληλα διεξήχθη και ψηφοφορία κοινού, η οποία επηρέασε κατά 40% το τελικό αποτέλεσμα.
«Όταν η τέχνη συναντά την καινοτομία δεν υπάρχουν πλαίσια και περιορισμοί! Ξεκινήσαμε από ένα μικρό κομμωτήριο το 1983 και σήμερα έχουμε δημιουργήσει ένα τεχνολογικό hub εξέλιξης και επαγγελματικής αναβάθμισης για κάθε Έλληνα Hair Expert σε όλον τον κόσμο. Το HairCG.TV εξελίσσει επαγγελματίες και βοηθά τις εταιρείες με κομμωτηριακά προϊόντα καθιερώνοντας ένα νέο τρόπο επικοινωνίας στην παγκόσμια κομμωτική βιομηχανία.», σχολιάζει ο Θεόδωρος Οικονομάκης, ιδρυτής του HAIRCG.TV.


Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που ήσασταν μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια, και μας στηρίξατε δείχνοντας μας για ακόμα μία φορά την εμπιστοσύνη σας. 

Στόχος μας πάντα η ανάπτυξη και η ανάδειξη του κλάδου μας, τόσο στη χώρα μας όσο και παγκοσμίως!
Ακολουθήστε το HAIRCG.TV από όλo τον κόσμο:
https://haircg.tv/


Facebook: Hair Community Greece Haircg.TV


Instagram: 
@HAIRCGTV

Από IKONOMAKIS

Αφήστε μια απάντηση